Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Dac Apartments

    Dac Apartments - Ohrid

    Apartmani Dac su smešteni na 200 metara od Ohridskog jezera. U ponudi imaju klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Na raspolaganju vam je besplatan javni parking preko puta objekta. Apartmani se nalaze na 1 km od centra Ohrida.
    Svaka smeštajna jedinica poseduje TV sa kablovskim kanalima i prostor za sedenje sa sofom. Pored toga sadrže čajnu kuhinju sa trpezarijom. Kupatilo je opremljeno tušem. Sa balkona se pruž

  • Dali Apartments

    Dali Apartments - Skopje

    Apartmani Dali nalaze se u centru Skoplja i sadrže pribor za samostalnu pripremu hrane. Smeštajne jedinice krase dekor i nameštaj u jedinstvenom stilu. Gostima su takođe na raspolaganju besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.
    Sve smeštajne jedinice u objektu Dali sadrže klima-uređaj i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Sve uključuju balkon i deo za sedenje. Pojedine jedinice obuhvataju 2 nivoa i više balko

  • Damaja Guest House

    Damaja Guest House - Ohrid

    Located in Peštani, 200 metres from the Ohrid Lake, Damaja Guest House offers rooms with free WiFi and free private parking on site.
    Each room comes equipped with a TV with cable channels, a refrigerator and a balcony. The en-suite bathroom is equipped with a shower. A shared fully-equipped kitchen is at guests' disposal.
    Damaja Guest House features a garden with an outdoor seating area and a small pond.
    A tennis court can be

  • De Lux Apartments Blondel

    De Lux Apartments Blondel - Ohrid

    Deluks apartmani Blondel udaljeni su 1.500 metara od Ohridskog jezera. U ponudi je smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom.
    Smeštajne jedinice imaju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i prostor za sedenje sa sofom. Gostima je na raspolaganju kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom. Kupatilo sadrži tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Sa balkona se pruža pogle

  • De Lux Apartments Kosta

    De Lux Apartments Kosta - Ohrid

    Smešteni u mirnoj ulici, De Lux Apartmani Kosta se nalaze na 100 metara od Ohridskog jezera. Sav smeštaj ima besplatan bežični internet i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Besplatan parking vam je na raspolaganju u okviru objekta.
    Sve smeštajne jedinice imaju moderan nameštaj i cvetne tapete. Sve sadrže sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu. Frižider i pribor za pripremu čaja i kafe postoje u svim jedini

  • Debar Maalo Apartment

    Debar Maalo Apartment - Skopje

    Situated in Skopje centre, a 10-minute walk from the Stone Bridge and Macedonia Square, Debar Maalo Apartments offers a self-catering accommodation with free WiFi, free air conditioning and a massage service available upon surcharge. Kale Fortress is 1 km away.
    The apartment at the Debar Maalo also comes with a balcony, a well-equipped kitchen and a flat-screen TV with cable channels. In addition, it features a living area with a sofa,

  • Debar Maalo Studio

    Debar Maalo Studio - Skopje

    Located 1.6 km from Stone Bridge and 1.6 km from Macedonia Square, Debar Maalo Studio offers accommodation in Skopje.
    The kitchenette has an oven and a toaster. A flat-screen TV with cable channels is featured. There is a private bathroom with a bath or shower.
    Kale Fortress is 1.6 km from Debar Maalo Studio, while Millennium Cross is 5 km from the property. Petrovec Airport is 18 km away.

  • Del Toro Apartment

    Del Toro Apartment - Skopje

    Located in Skopje, a 5-minute walk from the Stone Bridge and the Macedonia Square, Del Toro Apartment offers a self-catering accommodation unit with free WiFi and free air conditioning. Public parking spaces are available on site free of charge.
    The cosy apartment at the Del Toro also comes with a terrace, a well-equipped kitchen and a flat-screen TV with cable channels. In addition, it features a living room with a sofa bed, a washing m

  • Deluxe Apartments

    Deluxe Apartments - Ohrid

    Apartmani Deluxe se nalaze na 800 metara od Ohridskog jezera. U ponudi su besplatan bežični internet i besplatan parking u okviru objekta. Antički teatar u Ohridu i Samuilova tvrđava su udaljeni 2 km.
    Svi studiji imaju TV sa kablovskim kanalima. Dnevni boravak sadrži sofu. Čajna kuhinja otvorenog tipa je dobro opremljena za samostalan boravak. Kupatilo je opremljeno tušem. Balkon ima garnituru za sedenje.
    Apartmani Deluxe nud

  • Di Angolo Guesthouse

    Di Angolo Guesthouse - Ohrid

    Pansion Di Angolo ima pogled na Ohridsko jezero i nudi povoljan smeštaj u starom, dinamičnom centru Ohrida. U okviru objekta na raspolaganju su picerija i sobe sa besplatnim bežičnim internetom, flat-screen TV-om i klima-uređajem.
    Svaka soba ima sopstveno kupatilo, frižider i TV sa kablovskim kanalima. U ponudi su i spavaonice sa krevetima na sprat i zajedničkim kupatilom.
    U pansionu Di Angolo možete iznajmiti bicikle i istr

  • Dimar Apartments

    Dimar Apartments - Ohrid

    Apartmani Dimar nude smeštaj za samostalan boravak u centru Ohrida. Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama. U okviru objekta na raspolaganju vam je besplatan parking.
    Svi klimatizovani apartmani obuhvataju balkon sa pogledom na jezero i grad. Pored toga sadrže prostor za sedenje i TV sa kablovskim kanalima. Gostima je takođe na raspolaganju čajna kuhinja sa posuđem, električnim kuvalom, mikrotalasnom pećnicom i fri

  • DJ Apartments

    DJ Apartments - Ohrid

    Apartmani DJ su smešteni u centru Ohrida, na 50 metara od Ohridskog jezera i Starog grada. Ovaj smeštajni objekat nudi besplatan bežični internet, besplatnu klimatizaciju i à-la-carte restoran sa terasom. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking, dok je autobuska stanica udaljena 1 km.
    Smeštajne jedinice u objektu DJ sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, prostor za sedenje sa sofom i sopstveno kupatilo sa tušem. P

  • Domus Aparthostel

    Domus Aparthostel - Skopje

    Domus Aparthostel nudi klimatizovan smeštaj na samo 3 km od centra Skoplja. Gostima su na raspolaganju besplani bežični internet i bar u kojem se služi doručak. Tu je i besplatan parking.
    Jedinice su funkcionalno nameštene sa modernim sadržajima i anatomskim dušecima. Pojedine sobe sadrže sopstveno kupatilo, dok neke podrazumevaju upotrebu zajedničkog kupatila.
    Najbliži restoran nalazi se na 100 metara od objekta Domus Ap

  • Dona Apartments

    Dona Apartments - Ohrid

    Set in Lagadin, just 50 metres from the Orhid Lake and the beach, Dona Apartments offers self-catered accommodation with air conditioning, fully-equipped kitchenettes and free parking in front of the building.
    Each apartment is fitted with a furnished balcony, a living room with a sofa and a cable TV, and a private bathroom with a bath or a shower.
    The nearest restaurant is just 20 metres from Dona Apartments, while several supermar

  • Downtown Monument Apartment

    Downtown Monument Apartment - Skopje

    Located 900 metres from Stone Bridge, Downtown Monument Apartment offers pet-friendly accommodation in Skopje.
    The kitchen is equipped with an oven and there is a private bathroom. A flat-screen TV and DVD player are offered. Other facilities at Downtown Monument Apartment include a terrace.
    Macedonia Square is 800 metres from Downtown Monument Apartment, while Kale Fortress is 1 km away. The nearest airport is Petrovec Airport, 17

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com