Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • T&A Apartments

    T&A Apartments - Ohrid

    Situated 700 metres from Ancient Theatre of Ohrid and 800 metres from Samoil's Fortress, T&A Apartments offers pet-friendly accommodation in Ohrid.
    The kitchen is equipped with an oven, a toaster and a refrigerator and there is a private bathroom with slippers and a hair dryer. A flat-screen TV with cable channels is featured. Other facilities at T&A Apartments include a terrace.
    The nearest airport is Ohrid Airport, 9 km from T&A A

  • Talev Apartment

    Talev Apartment - Ohrid

    Talev Apartments is a self-catering accommodation located in the Old Town of Ohrid. Free WiFi access is available. The property is 240 metres away from Ancient Theatre of Ohrid and 200 metres from Samoil's Fortress.
    Accommodation will provide you with a TV, a terrace and a seating area. There is a full kitchen with an oven and a refrigerator. Featuring a bath or shower, private bathrooms also come with a hairdryer and free toiletries. Y

  • Tedi & Kiki Apartment

    Tedi & Kiki Apartment - Ohrid

    Objekat Tedi & Kidi nalazi se na 50 metara od Ohridskog jezera. U ponudi su smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan parking.
    Ovaj klimatizovan apartman obuhvata dnevni boravak u kojem se nalaze sofa i TV sa kablovskim kanalima. Pored toga sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijskim stolom i sopstveno kupatilo sa tušem.
    Prehrambena prodavnica i restoran udaljeni su 5 minuta hoda od

  • The Central Palace

    The Central Palace - Ohrid

    Vila Central Palace je smeštena u dinamičnoj pešačkoj ulici, blizu glavnog trga u Ohridu i na svega 100 metara od plaže. Pojedine sobe imaju sopstveni balkon sa kog se pruža pogled na jezero. Na raspolaganju vam je besplatan bežični internet.
    Sve klimatizovane sobe vile Central Palace poseduju sopstveno kupatilo i TV sa kablovskim kanalima. Pored toga sve su svetle i prozračne zahvaljujući velikim prozorima.
    U neposrednoj

  • The House Apartments & Guest Rooms

    The House Apartments & Guest Rooms - Ohrid

    Smešten u centru Ohrida, objekat The House u ponudi ima besplatan bežični internet i sunčanu terasu. Takođe raspolaže vrtom, prostorom za ručavanje na otvorenom i priborom za roštilj. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.
    Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim i satelitskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice imaju i balkon.
    Ohridsko jezero i pristanište u Ohridu nalaze se na 500 metara od obje

  • The Village Hostel

    The Village Hostel - Ohrid

    Hostel The Village smešten je u Ohridu, na 4 km od jezera i nudi spavaonice i sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Gostima je u bašti na raspolaganju mali sezonski bazen na naduvanje. Parking u okviru objekta možete besplatno koristiti.
    Sobe u hostelu The Village imaju zajedničko kupatilo. Dostupan je i balkon. Gosti mogu koristiti zajedničku kuhinju s opremom za samostalnu pripremu hrane. U ponudi je i zajednički dnevni borav

  • Urbana Guest House

    Urbana Guest House - Ohrid

    Pansion Urbana se nalazi u Ohridu. U ponudi ima besplatan bežični internet. Gosti mogu koristiti besplatan parking van objekta.
    Sve smeštajne jedinice imaju parket i flat-screen TV. Pojedine sadrže klima-uređaj, sofu ili balkon sa pogledom na jezero. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem.
    Osoblje pansiona Urbana može na zahtev i uz doplatu organizovati uslugu prevoza, iznajmljivanje automobila ili iznajmljiva

  • Velestovo House

    Velestovo House - Ohrid

    Objekat Velestovo House nudi smeštaj u Ohridu pored Nacionalnog parka Galičica. Antički teatar u Ohridu se nalazi na 4, 2 km. Gosti mogu besplatno koristiti parking u okviru objekta.
    Sve klimatizovane smeštajne jedinice imaju flat-screen TV i balkon sa pogledom na Ohridsko jezero. U nekim jedinicama na raspolaganju je kuhinja opremljena mašinom za pranje sudova i rernom. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa fenom z

  • Vila Albina

    Vila Albina - Ohrid

    Vila Albina se nalazi u Starom gradu Ohridu, u neposrednoj blizini crkve Svete Sofije. Nudi kompletno opremljene apartmane sa pogledom na crkvu ili Ohridsko jezero.
    Svi apartmani sadrže čajnu kuhinju, sopstveno kupatilo, TV sa kablovskim kanalima i besplatan bežični internet.
    U okviru objekta možete koristiti besplatan javni parking. Takođe možete iznajmiti bicikle u okviru objekta ili iskoristiti uslugu prevoza vile Albina.<

  • Vila Anastas

    Vila Anastas - Ohrid

    Vila Anastas se nalazi na 100 metara od obale Ohridskog jezera i nudi klimatizovane apartmane za samostalan boravak. Svi apartmani imaju sopstveni balkon ili popločano dvorište i besplatan bežični internet. U uređenom vrtu nalaze se fontana, pergola i pribor za roštilj.
    Prehrambena prodavnica, restorani i lokalna pijaca udaljeni su 200 metara od vile Anastas. Svoje obroke možete sami pripremati u okviru objekta. Svaki apartman sad

  • Vila Bisera

    Vila Bisera - Ohrid

    Vila Bisera je smeštena na 550 metara od Ohridskog jezera. U ponudi ima besplatan sezonski otvoreni bazen sa suncobranima i ležaljkama. Pored toga nudi vrt sa priborom za roštilj. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta.
    Sve klimatizovane sobe poseduju flat-screen TV i frižider. Svaka sadrži balkon s kog se pruža pogled na jezero. Sopstveno kupati

  • Vila Idila

    Vila Idila - Ohrid

    Smeštena na 200 metara od Ohridskog jezera, vila Idila nudi vrt sa priborom za roštilj, besplatan bežični internet i besplatan parking. Autobuska stanica je udaljena 150 metara. Recepcija radi 24 sata dnevno.
    Sve smeštajne jedinice u vili Idila uključuju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, kablovsku televiziju i balkon sa pogledom na jezero. Pored toga, studiji i apartmani sadrže dobro opremljenu čajnu kuhinju.
    Gosti vile Id

  • Vila Kumani

    Vila Kumani - Ohrid

    Smeštena na 5 metara od Ohridskog jezera, vila Kumani nudi besplatan bežični internet i recepciju koja radi non-stop. Takođe raspolaže otvorenim bazenom i vrtom sa priborom za roštilj. Parking mesta u okviru objekta mogu se besplatno koristiti.
    Sve smeštajne jedinice u vili Kumani imaju balkon, sopstveno kupatilo sa tušem, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i frižider. Apartmani i studiji takođe sadrže kuhinju ili čajnu ku

  • Vila Lila

    Vila Lila - Ohrid

    Vila Lila se nalazi na tihoj lokaciji u centru Ohrida, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Nudi besplatan parking i smeštajne jedinice sa kablovskom televizijom i balkonom ili terasom. Bežični internet se može besplatno koristiti.
    Tradicionalan makedonski doručak služi se na zahtev. Prehrambenu prodavnicu ćete pronaći pored same vile. Restoran internacionalne kuhinje udaljen je 250 metara, a sportski centar i Biljanini izvori kod Ohr

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com