Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Villa Dislieski-Maki

    Villa Dislieski-Maki - Ohrid

    Vila Dislieski-Maki nalazi se na samo par koraka od Ohridskog jezera. U ponudi su klimatizovani apartmani sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan prevoz sa aerodroma. Do Starog grada se pešice stiže za samo 7 minuta, a bicikle možete iznajmiti u okviru objekta.
    Sve smeštajne jedinice su strogo nepušačke i obuhvataju TV sa kablovskim kanalima, kupatilo sa tušem i radio. U svakoj

  • Villa Dislievski

    Villa Dislievski - Ohrid

    Villa Dislievski je udaljena 50 metara od Ohridskog jezera, u centru Ohrida. Nudi besplatan aerodromski prevoz, restoran i klimatizovane sobe sa balkonom i kablovskom televizijom.
    Svaka soba u vili ima sopstveno kupatilo sa tušem (bez kabine). Pogodnosti obuhvataju besplatan bežični internet, mini-bar i frižider.
    Kontinentalni doručak se služi svakoga dana u restoranu.
    Vila poseduje besplatan parking, a do Aerodroma Ohrid

  • Villa Dudinka

    Villa Dudinka - Ohrid

    Vila Dudinka se nalazi u Starom gradu Ohrida, na 100 metara od jezera i glavne plaže. Nudi doručak koji se služi u vrtu i besplatno iznajmljivanje bicikala. Osoblje objekta može za goste organizovati sportske aktivnosti na vodi.
    Sobe u vili Dudinka sadrže TV sa kablovskim kanalima i frižider. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon sa pogledom na jezero.
    Gosti mogu be

  • Villa Emilija

    Villa Emilija - Ohrid

    Vila Emilija se nalazi na 1.300 metara od Ohridskog jezera. Na raspolaganju su besplatan bežični internet i besplatan privatni parking. U ponudi su apartmani, studiji i dvokrevetne sobe s bračnim krevetom u Ohridu.
    Apartmani su klimatizovani i imaju opremljenu čajnu kuhinju, dnevnu sobu i spavaću sobu. Studiji imaju jednostavno opremljenu čajnu kuhinju. Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima, radni sto i kupatilo

  • Villa Fania

    Villa Fania - Ohrid

    Vila Fania je smeštena u Ohridu i nudi besplatan bežični internet. Raspolaže vrtom, snek barom i priborom za pripremu roštilja. Ostale pogodnosti u vili Fania uključuju zajednički dnevni boravak, perionicu veša i uslugu hemijskog čišćenja. U okviru objekta ili u okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući pecanje. Vila se nalazi na 5, 5 km od Antičkog teatra u Ohridu i na 5, 6 km od Samuilove tvrđave. Aerodro

  • Villa Flora

    Villa Flora - Ohrid

    Vila Flora nalazi se na svega 100 metara od plaže na Ohridskom jezeru. Smeštena je u zapadnom delu Ohrida. Gosti mogu uživati u tihoj bašti, iznajmiti bicikle i koristiti besplatan bežični internet. Sve sobe imaju kablovsku televiziju.
    Tradicionalni restoran, u kome se služe riblji specijaliteti i jela makedonske kuhinje, otvoren je od 15. jula do 29. avgusta.
    U okviru objekta na raspolaganju je besplatan javni parking. Najbl

  • Villa Forum

    Villa Forum - Ohrid

    Vila Forum se nalazi na ulazu u Stari grad Ohrida, na 100 metara od Samuilove tvrđave i na samo 300 metara od Ohridskog jezera. Sve prostrane, klimatizovane sobe imaju balkon ili terasu sa pogledom na jezero i na Stari grad.
    Gosti vile Forum mogu besplatno koristiti bežični internet. Zajednička čajna kuhinja takođe je na raspolaganju.
    Sobe sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletni

  • Villa Gajtan

    Villa Gajtan - Ohrid

    Luksuzna vila Gajtan se nalazi u centru Ohrida, na 890 metara od Ohridskog jezera. Smeštajne jedinice sadrže parket od hrastovine, italijanske pločice, 42-inčni LCD TV sa kablovskim kanalima, besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Svi apartmani su veoma prostrani i imaju balkon sa pogledom na planine, potpuno opremljenu kuhinju i slike visokog kvaliteta.
    Nekoliko restorana, prodavnica i Opšta bolnica u Ohridu nalaze

  • Villa Goca

    Villa Goca - Ohrid

    Vila Goca se nalazi na 200 metara od Ohridskog jezera i na 500 metara od centra grada. Nudi besplatan bežični inetrnet i besplatan parking. Sobe sadrže TV sa kablovskim kanalima i balkon.
    Prehrambena prodavnica i restoran udaljeni su 50 metara od vile, a na manje od 500 metara nalaze se različiti kafei i barovi. Sportski centar udaljen je 200 metara. Planina Galičica, sa brojnim planinarskim stazama, udaljena je 500 metara.
    Sta

  • Villa Greta Pipile

    Villa Greta Pipile - Ohrid

    Vila Greta Pipile je smeštena direktno na šetalištu kraj Ohridskog jezera, na svega 500 metara od centra Ohrida. U ponudi ima apartmane za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom.
    Iz apartmana se pruža pogled na grad i jezero. Poseduju kuhinju i kupatilo sa tušem i toaletom.
    Nekoliko restorana, kafića i barova u kojima se služe jela tradicionalne makedonske kuhinje nalaze se u neposrednoj blizini objekta. Vila

  • Villa In

    Villa In - Ohrid

    Vila Ina je smeštena u tihom delu Ohrida, na 200 metara od jezera i na 10 minuta hoda od centra grada. U ponudi ima besplatan bežični internet, vrt sa priborom za roštilj, terasu za sunčanje i ostavu za prtljag. Besplatna parking mesta na raspolaganju su u okviru objekta.
    Sobe vile Ina poseduju TV, mali prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tušem. Obezbeđeni su pribor za peglanje i ventilator. Na raspolaganju je opremljena za

  • Villa Irina

    Villa Irina - Ohrid

    Vila Irina se nalazi na svega 150 metara od glavne plaže na Ohridskom jezeru. U ponudi ima sobe sa besplatnim bežičnim internetom i restoran sa mestima za obedovanje u pod vedrim nebom u vrtu.
    Sve sobe u smeštajnom objektu Irina imaju podove prekrivene tepihom i TV. Smeštajne jedinice obuhvataju sopstveno kupatilo sa tušem.
    U restoranu se služe razni makedonski specijaliteti, od kojih je najpoznatiji Ohridska pastrmka.
    V

  • Villa Kale

    Villa Kale - Ohrid

    Vila Kale u Ohridu predstavlja pravi izbor za goste koji žele da uživaju u prijatnom boravku na prelepom Ohridskom jezeru, koje je uvršteno na spisak svetske baštine UNESCO-a. Na raspolaganju vam je besplatan bežični internet.
    Vila Kale je lep i nov objekat, dizajniran i uređen u autentičnom tradicionalnom stilu. Nalazi se na izvanrednoj lokaciji u srcu starog dela Ohrida. Poseduje veliku kamenu terasu sa prostorom za sedenje. Iz

  • Villa Klia

    Villa Klia - Ohrid

    Villa Klia se nalazi u Lagadinu, na obali Ohridskog jezera i okružena je zelenilom. Smeštena je u samom podnožju planine Galičice koja je ujedno i nacionalni park. Sobe nude pogled na jezero ili na planinu.
    Sve sobe su klimatizovane i imaju sopstveno kupatilo, frižider, kablovsku televiziju i besplatan bežični internet.
    Doručak se služi svakog jutra, a na raspolaganju vam je i posluga u sobi.
    Ohridski aerodrom je udalj

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com