Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Apartments Roze

    Apartments Roze - Ohrid

    Apartmani Roze su smešteni u Ohridu, na 50 metara od obale Ohridskog jezera. U ponudi imaju klimatizovan smeštaj za samostalan boravak. Bežični internet se može besplatno koristiti. Nalaze se na 1 km od Antičkog pozorišta u Ohridu i na 1, 2 km od Samuilove tvrđave.
    Studiji poseduju TV sa kablovskim kanalima i čajnu kuhinju sa frižiderom i posuđem. Sopstveno kupatilo opremljeno je kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim prib

  • Apartments Smakoski

    Apartments Smakoski - Ohrid

    Apartmani Smakoski nalaze se na tihoj lokaciji, na samo 50 metara od jezera i na 500 metara od centra Ohrida. U ponudi su studiji za samostalan boravak sa balkonom, klima-uređajem i besplatnim bežičnim internetom.
    Svi studiji sadrže sofu za sedenje i TV sa satelitskim kanalima. Takođe uključuju čajnu kuhinju i sopstveno kupatilo.
    Šetnja šetalištem duž obale jezera za manje od 6 minuta odvešće vas do centra grada. Gosti

  • Apartments Sonja

    Apartments Sonja - Ohrid

    Smešteni na obali Ohridskog jezera, apartmani Sonja su namenjeni samostalnom boravku i nude besplatan bežični internet. Ovaj smeštajni objekat raspolaže vrtom i sunčanom terasom sa pogledom na jezero i na grad. Besplatan parking je obezbeđen u okviru objekta.
    Apartmani takođe imaju dobro opremljenu čajnu kuhinju, TV sa kablovskim kanalima i prostor za sedenje. Sva kupatila sadrže kadu ili tuš.
    Gostima je na raspolaganju i

  • Apartments Stars

    Apartments Stars - Ohrid

    Apartmani Stars su smešteni u centru ohridskog Starog Grada, na samo 200 metara od plaže. U ponudi imaju besplatan bežični internet, sobe sa kablovskom televizijom, besplatan javni parking i besplatnu uslugu prevoza od/do Aerodroma Ohrid.
    Sve sobu su jednostavno uređene i sadrže frižider i sopstveno kupatilo s tušem. Svim gostima je na raspolaganju potpuno opremljena zajednička kuhinja. Objekat poseduje i zajedničku terasu.

  • Apartments Suzi

    Apartments Suzi - Ohrid

    Apartments Suzi offers accommodation in Ohrid. Ancient Theatre of Ohrid is 700 metres away. Free private parking is available on site.
    The accommodation is air conditioned and has a cable TV. Some units include a seating area and/or balcony. There is also a kitchenette, fitted with a refrigerator. A stovetop and coffee machine are also offered. Each unit is equipped with a private bathroom with a bath or shower. Bed linen is provided.

  • Apartments Taneski

    Apartments Taneski - Ohrid

    Apartmani Taneski su smešteni u Konjskom, na samo 300 metara od Ohridskog jezera i na 6 km od grada Ohrida. I grad i jezero pod zaštitom su Unesca. Apartmani nude besplatan bežični inetrnet i besplatan parking. Sobe uključuju balkon sa pogledom na jezero.
    Možete se opustiti u vrtu sa terasom. Pribor za roštilj vam je na raspolaganju ukoliko sami želite da pripremite svoje obroke. Razne prodavnice i restorani se nalaze na manje od

  • Apartments Via Sakra

    Apartments Via Sakra - Ohrid

    Apartmani Via Sakra nalaze se u samom centru Starog grada u Ohridu, na glavnom trgu ispred Crkve Svete Sofije. Smešten na samo 100 metara od Ohridskog jezera, ovaj objekat nudi à-la-carte restoran, besplatan bežični internet i besplatan javni parking.
    Sve smeštajne jedinice gledaju na jezero i na ohridske znamenitosti. Sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom.<

  • Apartments Villa Matli

    Apartments Villa Matli - Ohrid

    Offering free WiFi and a garden, Apartments Villa Matli is set in Ohrid, 1.6 km from Ancient Theatre of Ohrid. Samoil's Fortress is 1.8 km from the property.
    There is a seating and/or dining area in some units. Some units also have a kitchen or a kitchenette, equipped with an oven, a refrigerator, and a stovetop. Bed linen is provided.
    The nearest airport is Ohrid Airport, 10 km from Apartments Villa Matli.

  • Apartments&Rooms Jankuloski

    Apartments&Rooms Jankuloski - Ohrid

    Smešten na 5 minuta hoda od centra Ohrida, objekat Jankuloski u ponudi ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. U okviru objekta obezbeđen je i besplatan parking.
    U svakoj sobi na raspolaganju su vam flat-screen TV sa kablovskim kanalima i prostor za sedenje. Apartmani imaju opremljenu čajnu kuhinju. Pojedine smeštajne jedinice nude balkon i gledaju na planinu. Kupatila sadrže tuš.
    Na 200 metara od objekta p

  • ASP Apartments

    ASP Apartments - Ohrid

    Offering city views, ASP Apartments is a self-catering accommodation located in Ohrid. Free public parking is available on site.
    All units feature a balcony with city views, a seating area, a flat-screen TV with cable channels, a dining area with a table, a kitchenette and a washing machine. The bathrooms come with a bath or a shower and free toiletries.
    At ASP Apartments an airport shuttle can be arranged for guests, upon request a

  • B&S Apartments

    B&S Apartments - Ohrid

    Apartmani B&S nalaze se na 200 metara od Ohridskog jezera i na 5 minuta hoda od centra grada. Objekat nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i šarmantan vrt sa prostorom za sedenje i priborom za roštilj.
    Svaki studio sadrži čajnu kuhinju sa trpezarijom, TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Gosti koji borave u sobama mogu koristiti zajedničku kuhinju.
    Autobusi koji saobraćaju do plaže staju na 100 metara

  • Bache Apartments

    Bache Apartments - Ohrid

    Apartmani Bache se nalaze u Starom gradu u Ohridu, na steni iznad Ohridskog jezera. Objekat nudi smeštajne jedinice sa balkonom, besplatan bežični internet i terasu sa priborom za roštilj. Najbliža plaža je udaljena svega 100 metara.
    Objekat nudi studije i apartman. Sve smeštajne jedinice imaju pogled na jezero i TV sa kablovskim kanalima. Sve smeštajne jedinice sadrže dobro opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju.
    Staro grad

  • Bakal Apartments

    Bakal Apartments - Ohrid

    Smešten u Ohridu, smeštajni objekat Bakal nalazi se na 30 metara od Ohridskog jezera. U ponudi su sobe sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan parking u okviru objekta.
    Smeštajne jedinice u objektu Bakal sadrže TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Pojedine obuhvataju balkon i mali prostor za sedenje.
    Gosti mogu koristiti potpuno opremljenu zajedničku kuhinju. U blizini objekta nalazi se ne

  • Balevi 2 Apartment

    Balevi 2 Apartment - Ohrid

    Set a 5-minute walk from the Ohrid Lake and the Old Bazaar Street, Balevi 2 Apartment offers air-conditioned accommodation with free WiFi and free public parking on site.
    The self-catered apartment features a living room with a flat-screen TV with cable channels and a seating area with a sofa. Guests benefit from the well-equipped kitchen, which comes with a dining area. The bathroom is equipped with a shower. City views of the Old Town

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com