Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Kapistec Skopje

    Hotel Kapistec Skopje - Skopje

    Hotel Kapištec je smešten u podnožju planine Vodno, na 1, 5 km od centra Skoplja. Nudi besplatan bežični internet i terasu u vrtu. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon.
    Funkcionalno nameštene sobe ovog hotela sadrže mini-bar i pribor za pripremu čaja i kafe.
    Hotel Kapištec se nalazi na 1, 5 km od znamenitosti Skoplja, uključujući Muzej Makedonije, Gradsku umetničku galeriju i crkvu Svetog Dimitrija. Aerodrom Skoplje je

  • Hotel Karpos

    Hotel Karpos - Skopje

    Hotel Karpos je smešten na 2 km od centra Skoplja, u kome se nalaze Kameni most i Gradska crkva. Nudi moderan smeštaj sa sopstvenim kupatilom, kablovskom i satelitskom televizijom, mini-barom i radnim stolom.
    Besplatan bežični internet je obezbeđenu celom objektu. Možete da se opustite u sauni, uživate u masaži ili da vežbate u teretani.
    Restoran ima otvorenu terasu. Svakog jutra možete započeti dan uz doručak na bazi š

  • Hotel Le Village

    Hotel Le Village - Skopje

    Hotel Le Village se nalazi u Trubarevu, na 9 km od centra Skoplja. U ponudi su besplatan bežični internet, besplatan javni parking, restoran i vrt sa terasom.
    Sve sobe su klimatizovane i obuhvataju TV sa satelitskim kanalima i brodski pod. Svaka smeštajna jedinica sadrži i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.
    Staro gradsko jezgro Skoplja prepuno je znamenitosti. Neke od njih su Kameni most, vizantijska Tvrđava Kale, Spomenik

  • Hotel Maksity

    Hotel Maksity - Skopje

    Located in Skopje, 3 km from Macedonia Square, Hotel Maksity offers free WiFi, free air conditioning, a 24-hour front desk and an à-la-carte restaurant with a bar. Free parking spaces can be found in the same building.
    The rooms at the Maksity are comfortably furnished and come with a flat-screen TV with cable channels, a minibar and private bathroom facilities. In addition, a common lounge area is accessible to all guests.
    A scrum

  • Hotel Monako Skopje

    Hotel Monako Skopje - Skopje

    Set in a quiet area in the centre of Skopje, Hotel Monako Skopje offers a 24-hour front desk, a bar and free room service. Free WiFi and free private parking are available.
    All rooms at Hotel Monako Skopje are air-conditioned and feature a seating area and a flat-screen TV. Some rooms also offer a balcony. A private bathroom is fitted with a shower, a hairdryer and free toiletries. The hotel has filtered water for drinking and shower usa

  • Hotel Nais

    Hotel Nais - Skopje

    Offering a restaurant, Hotel Nais is located in Skopje. Free WiFi access is available. Each room here will provide you with a TV, air conditioning and a minibar. Featuring a shower, private bathroom also comes with a hairdryer and free toiletries. Extras include cable channels.
    At Hotel Nais you will find a 24-hour front desk, a garden and barbecue facilities. The property offers free parking.
    The hotel is 4.1 km from Stone Bridge,

  • Hotel Old Bazaar

    Hotel Old Bazaar - Skopje

    Hotel Old Bazaar is located in Skopje’s centre, just 300 metres from the Kale Fortress and 600 metres from the Stone Bridge. Guests can relax in a garden featuring a terrace and there’s also a bar featured at the premises. Free WiFi is available throughout the building.
    Each of the individually decorated and air-conditioned rooms comes with a flat-screen TV with satellite channels, and a bathroom with a shower, a hairdryer and free t

  • Hotel Orange Inn

    Hotel Orange Inn - Skopje

    Otvoren u aprilu 2011. godine, hotel Orange Inn se nalazi u četvrti Kisela Voda, na samo 1 km od centra Skoplja i tržnog centra. Nudi besplatan parking i prevoz od/do aerodroma na zahtev.
    Svaka smeštajna jedinica u hotelu Orange Inn ima moderan nameštaj, klima-uređaj, veliku terasu i LCD televizor sa kablovskim kanalima. Bežični internet je besplatan, a laptop je dostupan na zahtev.
    Usluge pranja i peglanja veša su vam na ra

  • Hotel Pine

    Hotel Pine - Skopje

    Smešten pod padinama planine Vodno, hotel Pine nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom. Gosti mogu da uživaju u vrtu i natkrivenoj terasi.
    Osoblje recepcije koja radi 24 sata dnevno nude usluge iznajmljivanja automobila i prevoza do aerodroma Aleksandar Veliki u Skoplju, udaljen 17, 5 km. Centar grada je udaljen svega 1 km od hotela.
    Na raspolaganju su besplatan parking i organizovani ob

  • Hotel Porta

    Hotel Porta - Skopje

    Hotel Porta se nalazi na mirnom mestu u četvrti Ostrovo, na svega 1 km od centra Skoplja. Ovaj moderan hotel ima recepciju koja radi non-stop, tradicionalni restoran i prostrane sobe sa besplatnim bežičnim internetom.
    Sobe imaju elegantan drveni pod i moderno su uređene, a svaka ima sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom. Sve sobe imaju TV sa ravnim ekranom, minibar i radni sto.
    U svetlom i prozračnom restoranu slu

  • Hotel Portal

    Hotel Portal - Skopje

    Hotel Portal se nalazi pored reke Vardar, na 500 metara od Sportskog centra Boris Trajkovski i potpuno novog akva parka. U ponudi ima klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, snek bar i terasu sa priborom za roštilj. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking.
    Prostrane sobe i apartmani sadrže mini-bar i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Apartmani imaju odvojenu dnevnu sobu i kuhinju. Sve smeštajne jedini

  • Hotel Residence Inn

    Hotel Residence Inn - Skopje

    Hotel Residence Inn nalazi se u centru Skoplja, na 100 metara od Gradskog parka. Do Trga Makedonija i tržnog centra GTC može se stići pešice. Čaršija, stari deo Skoplja, sa brojnim restoranima i barovima udaljen je 700 metara.
    Sve sobe i apartmani tipa "suite" sadrže klima-uređaj, TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Gosti mogu besplatno koristiti bežični internet. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.
    U res

  • Hotel Russia

    Hotel Russia - Skopje

    Ovaj hotel sa 4 zvezdice smešten je na nekoliko koraka od reke Vardar. Nalazi se na 3 km od Glavnog trga i 15 km od Aerodroma Skopje. U ponudi ima restoran sa letnjom terasom, besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.
    Prostrane sobe u hotelu Russia su klimatizovane i uređene u modernom stilu. Smeštajne jedinice su zvučno izolovane i nude pogled na more. Gostima su na raspolaganju elegantan nameštaj, flat-screen TV s

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com