Smeštaj u gradovima

Pansionski, polupansionski smestaj?

Obično rezervišem pansionski smeštaj.
Obično rezervišem polupansionski smeštaj.
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - kupujem hranu
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - spremam hranu
Ukucajte pojam koji tražite:
Kucajte naziv Grada, Planine, Banje, Jezera:

Rezervacije Hotela online za Srbiju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Aleksandar

    Hotel Aleksandar - Vrnjačka banja

    Potpuno renovirana vila Aleksandar smeštena je na takozvanom Vrnjačkom Monmartru, među veličanstvenim starinskim vilama. U ponudi ima luksuzno uređen smeštaj sa odličnim pogodnostima i nalazi se u blizini glavnog banjskog parka.
    Ova vila je prvobitno izgrađena 1929. godine u tipičnom pariskom stilu. Sobe su renovirane 2009. godine i nude sve moderne sadržaje. Većina soba ima balkon.
    Spa i velnes centar obuhvata hidromasa

  • Hotel Amfora

    Hotel Amfora - Dimitrovgrad

    Hotel Amfora je udaljen 500 metara od centra Dimitrovgrada. Poseduje à-la-carte restoran i bar sa terasom. Gosti mogu besplatno koristiti bežični internet.
    Sve sobe sadrže TV i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i besplatnim toaletnim priborom. Iz svih soba pruža se pogled na vrt. Pojedine sobe imaju klima-uređaj.
    Recepcija hotela Amfora radi non-stop. Gosti se mogu opustiti u vrtu. U sklopu objekta nalazi se zajednički s

  • Hotel and Medical Centre Merkur

    Hotel and Medical Centre Merkur - Vrnjačka banja

    Hotelski i medicinski centar Merkur nudi Akva centar s bazenima i teretanom i nalazi se u Vrnjačkoj Banji. Sobe i apartmani imaju besplatne priključke za internet.
    Klimatizovane smeštajne jedinice nude kablovsku televiziju, balkone i bade-mantile s papučama.
    Ovaj banjski grad se nalazi u okrugu Raška, u Srbiji. On nudi jedini topli izvor sa temperaturom od tačno 36, 5 stepeni, temperaturom ljudskog tela.
    Osim uživanja u b

  • Hotel and Spa Idila

    Hotel and Spa Idila - Zlatibor

    Hotel Idila se nalazi na centralnoj lokaciji na Zlatiboru, na 200 metara od autobuske stanice i tržnog centra. Smešten je u karakterističnoj planinskoj brvnari i nudi zatvoreni bazen i spa centar.
    Sobe hotela Idila uređene su u neutralnim nijansama i imaju vrlo savremen izgled. Besplatan bežični internet, TV i mini-bar na raspolaganju su u svim sobama. Svaka smeštajna jedinica poseduje sopstveni balkon.
    Možete uživati u nef

  • Hotel Andjelika

    Hotel Andjelika - Kragujevac

    Hotel Andjelika is located in the centre of Kragujevac. It offers air-conditioned rooms, free Wi-Fi and free parking with a 24-hour video surveillance.
    All rooms comprise a TV with cable channels, a safe and a minibar. They all have a desk and hardwood floors. Each unit has a private bathroom with a shower, hairdryer and free toiletries.
    Breakfast is served in the dining room which turns into a cocktail lounge in the afternoon. Hote

  • Hotel Aqua Panon

    Hotel Aqua Panon - Kanjiža

    Hotel Aqua Panon se nalazi u Vojvodini, u centru čuvene banje Kanjiže. Hotel je smešten u mirnom kraju i okružen je zelenilom. Nudi besplatan bežični internet i besplatan parking. Na raspolaganju su zatvoreni i otvoreni bazen, hidromasažna kada i spa sadržaji.
    Sve sobe u hotelu Aqua Panon su klimatizovane i sadrže flat-screen TV, mini-bar i telefon. Sve smeštajne jedinice obuhvataju balkon sa pogledom na baštu i sopstveno kupa

  • Hotel Aveny

    Hotel Aveny - Čačak

    Hotel Aveny se nalazi u Čačku i obuhvata restoran. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet.
    Sve sobe sadrže klima-uređaj, mini-bar i kablovsku televiziju. Pored toga uključuju sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i bade-mantilima. Dodatne pogodnosti uključuju radni sto i sef.
    Hotel Aveny ima recepciju koja radi non-stop i bar. Ostali sadržaji hotela obuhvataju zajednički salon i uslugu prodaje karata.

  • Hotel Bačka

    Hotel Bačka - Vrbas

    Hotel Bačka je smešten u centru Vrbasa, grada u srcu Bačke. U ponudi ima 2 restorana i kafe-bar u sklopu objekta, kao i besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Na raspolaganju su vam sobe sa TV-om sa kablovskim kanalima. Ove jednostavno uređene sobe poseduju sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Pored toga, u hotelu se nalaze berbernica, frizerski salon i butik.
    U neposrednoj blizini hotela nala

  • Hotel Bali Paradizo

    Hotel Bali Paradizo - Beograd

    Otvoren 2010. godine, hotel Bali Paradizo smešten je u tihom predgrađu. U ponudi ima spa i velnes centar sa parnim kupatilom, finskom saunom, zatvorenim bazenom, hidromasažnom kadom i teretanom.
    Sve zvučno izolovane i klimatizovane sobe u hotelu Bali Paradizo imaju balkon, prostor za sedenje i LCD TV sa kablovskim kanalima. Sobe su uređene nameštajem u istočnjačkom stilu i sadrže sopstveno kupatilo sa hidromasažnim tušem i toa

  • Hotel Bavka

    Hotel Bavka - Leskovac

    Hotel Bavka se nalazi u Leskovcu i poseduje restoran. Bežični internet se može besplatno koristiti.
    Svaka soba ima prostor za sedenje, TV i popločano dvorište. Sobe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Dodatne pogodnosti obuhvataju radni sto i posteljinu.
    Hotel Bavka nudi recepciju koja radi non-stop, vrt i terasu. Ostali sadržaji objekta obuhvataju zajednički salon i ostavu za prtljag.

  • Hotel Belvedere

    Hotel Belvedere - Kraljevo

    Smešten na 5. spratu apartmanske zgrade u Kraljevu, hotel Belvedere nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i balkonima koji gledaju na ceo grad. Doručak se služi svakog dana u restoranu u okviru objekta.
    Svaka soba u hotelu Belvedere sadrži prostor za sedenje, TV i mini-bar. Kupatila u sobama opremljena su fenom za kosu, besplatnim toaletnim priborom i tuš kabinom ili kadom. Sa balkona se pruža pogled na grad.<

  • Hotel Beograd

    Hotel Beograd - Negotin

    Hotel Beograd je okružen vrtom i smešten u samom centru Negotina. U ponudi ima klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i bar u kojem se služe pića i užine. Zgrada hotela je stara više od 120 godina i predstavlja spomenik kulture.
    Sve smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa tušem, a pojedine imaju balkon. U neposrednoj blizini hotela Beograd pronaći ćete nekoliko restorana, dok je supermarket udaljen 1

  • Hotel Borići

    Hotel Borići - Sjenica

    Hotel Borići se nalazi u mirnom okruženju, na ivici borove šume. U ponudi ima otvoreni bazen i restoran, a sve sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mali frižider i sopstveno kupatilo.
    Enterijere krasi dekor sa drvenom tematikom, a spoljašnost objekta je nalik na planinske vrhove. Hotel raspolaže velikom terasom gde možete uživati u pićima naručenim u baru. Elegantan restoran poseduje kamin.
    Hotelska ponuda o

  • Hotel Borkovac

    Hotel Borkovac - Ruma

    Hotel Borkovac smešten je u živopisnom okruženju, na samo 200 metara od malog jezera. Sve sobe iz hotelske ponude su klimatizovane. U restoranu u okviru objekta možete uživati u srpskim jelima koja se tokom leta služe i na terasi.
    Sve sobe nude deo za sedenje i kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Svaka soba takođe ima drvene podove.
    Besplatan bežični internet dostupan je u čitavoj zgradi. Vrt sa borovim

vila idila vauceri smestaj bela crkva
Pogledajte još

Smeštaj za radnikeNa duži boravak

Utisci posetioca smeštajaOstavljeni komentari

Top smeštajiPreporučujemo smeštaje

Preporučeni smeštajiPosetioci sajta preporučuju

Novi smeštaji na sajtuposlednje upisani

Blog Sobe SmeštajO svemu pomalo

Slike SrbijeObjavite sliku nekog mesta

Tražite smeštaj?Objavite potražnju za smeštajem u željenom mestu u Srbiji

Nemate s kim na odmor ove godine?Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali

akva gold apartmani garetov konak prolom banja
  • Hotel DjERDAN
    Nenad Vidaković, Beograd
    Poslovno sam odseo u smeštaj i iz iskustva kažem da je smeštaj odličan. Svaka preporuka. ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Branka Sretković , Kragujevac
    Najpre nas se dočekala neobicna dobrodošlica, i gostoljubivost domaćina domacim proizvodima. Znaci nije samo komercijala nego ...
  • I&I Premium Apartments
    Jovan Marić , Beograd
    Apartmani su neverovatni, bili smo gosti par puta, sada mi stigao mejl za ocenu, zaslužene sve 10ke!...
  • Hostel Kostić
    Jovana Mitic, Novi Sad
    Sve pohvale za smeštaj ????. Divni ljudi ...
  • Prenoćište u Kikindi
    Tijana Manitasevic Vujcic, Beograd
    Uzivali smo u apartmanu Lala. Vlasnica je jako ljubazna i prijatna. Pored toga sto nam je odgovorila na sve zahteve, iznenadila ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Zlatko Stanišić, Vrbas
    Ne znam šta da kažem, kad je sve bilo fantastično. Najviši mogući nivo. Ljubaznost i predusretljivost domaćina su neopisivi...
  • Apartmani Giovani
    Has Daninela, Lajkovac
    ljubaznost i cistoca su na zavidnom nivou...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Ivana Rogac, Beograd
    Sve pohvale za ljubaznost pre svega ,stan je bio izuzetno cist,opremljen,mirisljav,opremljen apsolutno u detalj sa svim sitnicama...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Bojan Milojevic, Beograd
    Vrlo prijatan i udoban smestaj, cist i uredan. Stan poseduje sve sto je potrebno za samostalan ili boravak sa porodicom. Brz i la...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Maria Kiss, Bec
    Komforan,cist,potpuno opremljen stan.Domacica lpredivna !Cista desetka za smestaj ,preporuka za svakog ko poseti grad Vrbas.Ovd...
Ostali komentari i utisci » smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana Mitic apartmans Nis