Smeštaj u gradovima

Pansionski, polupansionski smestaj?

Obično rezervišem pansionski smeštaj.
Obično rezervišem polupansionski smeštaj.
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - kupujem hranu
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - spremam hranu
Ukucajte pojam koji tražite:
Kucajte naziv Grada, Planine, Banje, Jezera:

Rezervacije Vila online za Srbiju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Villa Filadelfija

    Villa Filadelfija - Zrenjanin

    Vila Filadelfija nudi centralnu lokaciju na glavnom putu, 300 metara od centra grada. Objekat ima vrt, a sve sobe su prijatno uređene i opremljene kablovskom televizijom.
    Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet koji je dostupan u celom hotelu i besplatan javni parking. Usluge pranja veša dostupne su na zahtev.
    Zrenjaninsko pozorište i Narodni muzej udaljeni su 300 metara. Suvi most je na 5 minuta hoda. Do glavne a

  • Villa Forest

    Villa Forest - Beograd

    Vila Forest je smeštena na mirnoj lokaciji u Zemunu. U ponudi ima otmeno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom, elegantnu salu za doručak i besplatan privatni parking. Nalazi se u neposrednoj blizini Auto-puta E75, koji vodi do centra Beograda.
    Sve klimatizovane i elegantno uređene smeštajne jedinice vile Forest poseduju LCD TV, radni sto i mini-bar. Sopstvena kupatila opremljena su kadom ili tušem i fenom

  • Villa Grazia

    Villa Grazia - Vladičin Han

    Vila Grazia se nalazi na 500 metara od centra Vladičinog Hana. Poseduje restoran uređen u savremenom stilu u kome se služe jela domaće i italijanske kuhinje. Nudi besplatan privatan parking pod nadzorom i sobe sa besplatnim bežičnim internetom.
    Sve sobe su uređene u ružičastim i ljubičastim tonovima. Sadrže sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Sobe su klimatizovane i obuhvataju flat-screen TV sa kablov

  • Villa Inn

    Villa Inn - Subotica

    Vila Inn se nalazi na mirnoj lokaciji u centru Subotice, na popularnom šetalištu Radijalac, na 300 metara od glavnog trga. Nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom.
    Sve sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, anti-alergenske jastuke i pogled na grad. Svaka soba takođe ima sopstveno kupatilo sa tušem.
    Poslovni centar sa raznovrsnim prodavnicama, barovima i menjačnicom nalazi se na samo 30 metara,

  • Villa Ivanović B&B

    Villa Ivanović B&B - Kopaonik

    Vila Ivanović, smeštaj sa uslugom doručka, nalazi se na 350 metara od ski-lifta i od centra Kopaonika. U okviru objekta postoji i restoran u kome se služe lokalni specijaliteti. Besplatan bežični internet na raspolaganju je u čitavom objektu.
    Sve sobe opremljene su TV-om sa satelitskim kanalima, garderoberom i radnim stolom. Sopstvena kupatila sadrže kade. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje. Kontinentalni doručak je uključe

  • Villa Kaća

    Villa Kaća - Kragujevac

    Vila Kaća je smeštena na 3 km od centra Kragujevca. Poseduje restoran i bar u sklopu objekta. U ponudi ima klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima.
    Sve smeštajne jedinice poseduju mini-bar i sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine uključuju mali balkon i kuhinju.
    Restoran vile Kaća služi jela lokalne i internacionalne kuhinje. U sklopu objekta se nalazi i prehrambena

  • Villa Kostić

    Villa Kostić - Kopaonik

    Vila Kostić je smeštena na Kopaoniku, na 2 km od najbližih skijaških staza i na 4, 5 km od Skijaškog centra Kopaonik. U ponudi su besplatan bežični internet, besplatan parking, besplatna ostava za skije i smeštaj sa grejanjem.
    Sve sobe i apartmani imaju brodski pod i sopstveno kupatilo s tušem i besplatnim toaletnim priborom. Pored navedenog, apartmani poseduju TV i kuhinju.
    Vila Kostić poseduje zajednički dnevni boravak s

  • Villa Kronić

    Villa Kronić - Sombor

    Vila Kronić je smeštena na tihoj lokaciji, na 3 km od centra Sombora. Okružena je zelenilom i nudi klimatizovane sobe, teniski teren i restoran u okviru objekta, u kojem možete uživati u doručku.
    Sve sobe imaju drveni pod i gledaju na vrt. Sadrže TV i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom.
    U bujnom vrtu vile Kronić možete se opustiti i koristiti pribor za roštilj. Dečije igralište, sto za sto

  • Villa Larus

    Villa Larus - Palić

    Larus je nova vila izgrađena u tradicionalnom stilu, smeštena na 300 metara od Palićkog jezera. Raspolaže klimatizovanim smeštajem sa besplatnim bežičnim internetom. Poseduje salon i TV salu koji su pogodni za opuštanje.
    Sve smeštajne jedinice sadrže LCD TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Prostrana sunčana terasa je savršeno mesto za opuštanje i uživanje na otvorenom. Gostima je na raspolaganju ograđen lokalni parking.

  • Villa Lazar

    Villa Lazar - Vrnjačka banja

    Vila Lazar je smeštena na svega 300 metara od centra Vrnjačke Banje. U ponudi ima restoran i veliki vrt sa nekoliko senika. Pored toga nudi sobe sa klima-uređajem i grejanjem.
    Sve sobe poseduju TV, sto i sopstveno kupatilo. Apartmani imaju čajnu kuhinju, trpezarijski sto i salon sa kablovskom televizijom.
    U restoranu možete uživati u jelima lokalne kuhinje. Na raspolaganju je i salon za goste. Na turističkom desku mogu se org

  • Villa Ljubica

    Villa Ljubica - Vrnjačka banja

    Vila Ljubica se nalazi na tihom mestu, pored reke, šetališta i parka u Vrnjačkoj Banji. Nudi klimatizovane apartmane sa kablovskom televizijom, besplatnim bežičnim internetom i besplatnim korišćenjem bicikala. Objekat poseduje baštu sa igralištem, priborom za roštilj, stonim tenisom i malim bazenom.
    Svaka smeštajna jedinica sadrži čajnu kuhinju i sopstveno kupatilo. Gosti mogu koristiti zajedničku terasu. U vilu i apartmane

  • Villa M&M

    Villa M&M - Zrenjanin

    Villa M&M offers pet-friendly accommodation in Zrenjanin. Free private parking is available on site.
    Every room at this hostel is air conditioned and is fitted with a flat-screen TV. Certain rooms have a seating area for your convenience. A terrace or balcony are featured in certain rooms. For your comfort, you will find slippers and a hair dryer. A TV with satellite channels is provided.
    There is a 24-hour front desk at the propert

  • Villa Mala Evropa

    Villa Mala Evropa - Leskovac

    Vila Mala Evropa nudi sobe sa besplatnim bežičnim internetom, kablovskom televizijom i mini-barom na samo 200 metara od centra Leskovca. Na raspolaganju vam je besplatan javni parking. Zelena pijaca u Leskovcu, najbliži restoran i bar nalaze se u neposrednoj blizini objekta.
    Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Peškiri i posteljina su takođe na raspolaganju.
    Reka Veternica udaljena je sam

  • Villa Milano

    Villa Milano - Kovin

    Smeštena u centru Kovina, vila Milano nudi moderne sobe i studije opremljene klima-uređajem, besplatnim bežičnim internetom i LCD TV-om sa kablovskim kanalima. Pojedine sobe sadrže hidromasažnu kadu i sopstveni balkon.
    Dan možete započeti kontinentalnim doručkom, koji se služi svakog jutra. U à la carte restoranu u okviru objekta služe se tradicionalni srpski specijaliteti i internacionalna jela. Bar u lobiju radi tokom celog

vila idila vauceri smestaj bela crkva
Pogledajte još

Smeštaj za radnikeNa duži boravak

Utisci posetioca smeštajaOstavljeni komentari

Top smeštajiPreporučujemo smeštaje

Preporučeni smeštajiPosetioci sajta preporučuju

Novi smeštaji na sajtuposlednje upisani

Blog Sobe SmeštajO svemu pomalo

Slike SrbijeObjavite sliku nekog mesta

Tražite smeštaj?Objavite potražnju za smeštajem u željenom mestu u Srbiji

Nemate s kim na odmor ove godine?Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali

akva gold apartmani garetov konak prolom banja
  • Hotel DjERDAN
    Nenad Vidaković, Beograd
    Poslovno sam odseo u smeštaj i iz iskustva kažem da je smeštaj odličan. Svaka preporuka. ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Branka Sretković , Kragujevac
    Najpre nas se dočekala neobicna dobrodošlica, i gostoljubivost domaćina domacim proizvodima. Znaci nije samo komercijala nego ...
  • I&I Premium Apartments
    Jovan Marić , Beograd
    Apartmani su neverovatni, bili smo gosti par puta, sada mi stigao mejl za ocenu, zaslužene sve 10ke!...
  • Hostel Kostić
    Jovana Mitic, Novi Sad
    Sve pohvale za smeštaj ????. Divni ljudi ...
  • Prenoćište u Kikindi
    Tijana Manitasevic Vujcic, Beograd
    Uzivali smo u apartmanu Lala. Vlasnica je jako ljubazna i prijatna. Pored toga sto nam je odgovorila na sve zahteve, iznenadila ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Zlatko Stanišić, Vrbas
    Ne znam šta da kažem, kad je sve bilo fantastično. Najviši mogući nivo. Ljubaznost i predusretljivost domaćina su neopisivi...
  • Apartmani Giovani
    Has Daninela, Lajkovac
    ljubaznost i cistoca su na zavidnom nivou...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Ivana Rogac, Beograd
    Sve pohvale za ljubaznost pre svega ,stan je bio izuzetno cist,opremljen,mirisljav,opremljen apsolutno u detalj sa svim sitnicama...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Bojan Milojevic, Beograd
    Vrlo prijatan i udoban smestaj, cist i uredan. Stan poseduje sve sto je potrebno za samostalan ili boravak sa porodicom. Brz i la...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Maria Kiss, Bec
    Komforan,cist,potpuno opremljen stan.Domacica lpredivna !Cista desetka za smestaj ,preporuka za svakog ko poseti grad Vrbas.Ovd...
Ostali komentari i utisci » smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana Mitic apartmans Nis