Smeštaj u gradovima

Pansionski, polupansionski smestaj?

Obično rezervišem pansionski smeštaj.
Obično rezervišem polupansionski smeštaj.
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - kupujem hranu
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - spremam hranu
Ukucajte pojam koji tražite:
Kucajte naziv Grada, Planine, Banje, Jezera:

Rezervacije Vila online za Srbiju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Villa Milmari

    Villa Milmari - Kopaonik

    Vila Milmari je smeštena na 4 km od centra Kopaonika. U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatan parking i klimatizovane smeštajne jedinice.
    Svi apartmani i studiji imaju terasu ili popločano dvorište sa pogledom na planinu ili na vrt. Takođe sadrže potpuno opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom.
    U vrtu sa prostorom za sedenje možete provesti opuštajuće

  • Villa Milord

    Villa Milord - Palić

    Okružena elegantnim vrtom, ova vila iz XIX veka nalazi se na ulazu u banjsko odmaralište Palićkog jezera. Nudi otvoreni bazen i moderan spa centar.
    Klima-uređaj i kablovska televizija su standardni sadržaji soba u vili Milord. Svaka soba opremljena je mini-barom i besplatnim bežičnim internetom. Bade-mantili postoje u svakoj sobi.
    U spa centru se možete opustiti kraj zatvorenog bazena, koji je opremljen sistemom za plivanje

  • Villa Miris Dunja

    Villa Miris Dunja - Zlatibor

    Vila Miris Dunja smeštena je u drvenoj planinskoj kući okruženoj raskošnim vrtom i borovima. Nalazi se na 1.000 metara nadmorske visine i udaljena je 600 metara od centra Zlatibora. Poseduje restoran i bar. Besplatan bežični internet na raspolaganju je u celom objektu. Ski centar Tornik udaljen je 5 km.
    Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i uređene su u rustičnom stilu. Sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, namešte

  • Villa Modena

    Villa Modena - Subotica

    Vila Modena nudi sobe sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan parking. Poseduje elegantan bar i restoran u kojem se služe lokalni specijaliteti. Klima-uređaj i TV sa kablovskim kanalima obezbeđeni su u svakoj sobi.
    Sve sobe u vili Modena imaju pod prekriven tepihom i balkon. Kupatila u sobama opremljena su kadom ili tuš kabinom.
    Vila Modena je smeštena na oko 500 metara od centra Subotice, gde možete posetiti starinsko

  • Villa Natural Wood

    Villa Natural Wood - Zlatibor

    Vila Natural Wood je smeštena na idiličnoj lokaciji usred bujnih zelenih livada, na 1, 5 km od centra Zlatibora. U ponudi ima smeštaj u predivnim drvenim kolibama sa besplatnim pristupom bežičnom internetu i besplatnim iznajmljivanjem bicikala. U okviru objekta možete koristiti besplatan parking.
    Vila Natural Wood se sastoji od glavne kolibe sa jedinstveno dizajniranim apartmanima sa kamenim i drvenim elementima na zidovima i 2 zase

  • Villa Oaza

    Villa Oaza - Bela Crkva

    Vila Oaza je smeštena na ulazu u Belu Crkvu, mali grad okružen sa 7 jezera. U ponudi ima saunu, zajedničku terasu i klimatizovane smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom. Objekat raspolaže besplatnim parkingom.
    Prehrambenu prodavnicu možete pronaći na samo 50 metara od vile Oaza. Centar Bele Crkve nalazi se na 300 metara, a najbliže jezero na 500 metara od smeštajnog objekta.
    Vila je

  • Villa Petra

    Villa Petra - Beograd

    Vila Petra je smeštena u centru Zemuna, na 200 metara od Dunava. U ponudi ima otvorenu terasu i sobe sa besplatnim bežičnim internetom.
    Smeštajne jedinice u vili Petra imaju drvene podove. Takođe sadrže TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Pojedine sobe uključuju trpezariju i čajnu kuhinju.
    U vili Petra, ujutru možete uživati u kontinentalnom doručku.
    Vila Petra se nalazi na 15 minuta vožnje od beogradskog aerodrom

  • Villa Pipacs

    Villa Pipacs - Feketić

    Just off E75 Motorway, Villa Pipacs offers an outdoor pool, restaurant and tennis courts on a peaceful countryside location in Feketić Village. The terrace by the pool comes with deck chairs, while free Wi-Fi and free parking are provided.
    Guests benefit from free use of the tennis courts and swimming pool. A large garden surrounds the villa and provides possibilities for relaxaton.
    Historic towns of Novi Sad and Subotica are withi

  • Villa Pobeda

    Villa Pobeda - Vrnjačka banja

    Vila Pobeda se nalazi u mirnom delu parka u Vrnjačkoj Banji, poznatoj po prirodnim mineralnim izvorima. Vila poseduje à-la-carte restoran sa terasom i baštu sa dečjim igralištem. Objekat nudi besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Smeštajne jedinice u vili jednostavno su nameštene i sadrže klima-uređaj i sopstveno kupatilo sa tušem. Sve smeštajne jedinice opremljene su TV-om, a apartmani imaju i malu čajnu kuhinju.

  • Villa Popara Kopaonik

    Villa Popara Kopaonik - Kopaonik

    Vila Popara je smeštena na 2 km od najbliže ski staze i na 4, 5 km od ski centra Kopaonik, u kojem se nalaze spa centar i raznovrsni rekreativni objekti. Vila nudi ostavu za ski opremu, LCD TV sa kablovskim kanalima i USB modem za besplatno korišćenje bežičnog interneta.
    Sve tradicionalno uređene smeštajne jedinice imaju drveni ili mermerni pod, kuhinju i sopstveno kupatilo. Iz većine apartmana pruža se pogled na okolne planine.

  • Villa Ricz

    Villa Ricz - Palić

    Vila Ricz nudi besplatan bežični internet i kompaktne sobe sa kablovskom televizijom. Okružena je bujnim zelenilom i smeštena na samo 400 metara od Palićkog jezera. Na zajedničkoj terasi vile možete koristiti pribor za roštilj. Ispred vile se nalazi besplatan javni parking.
    Na 400 metara od vile Ricz možete posetiti lokalni zoo vrt, a na 300 metara teniske terene. Prehrambenu prodavnicu ćete pronaći na 500 metara od objekta.

  • Villa Romantika

    Villa Romantika - Zlatibor

    Vila Romantika nudi studije i apartmane sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan parking sa video-nadzorom. Poseduje veliki otvoreni bazen, oko kojeg se nalaze ležaljke i bar sa terasom. Svaka smeštajna jedinica sadrži kuhinju i TV sa kablovskim kanalima.
    Svi apartmani imaju sopstveno kupatilo, a kuhinje su opremljene frižiderom, šporetom i trpezarijskim stolom. Gosti mogu pronaći prehrambenu prodavnicu i najbliži restoran

  • Villa Saga Paradiso

    Villa Saga Paradiso - Beograd

    Pansion Saga Paradiso ima otvoreni bazen sa ležaljkama i senicu. Smešten je u mirnom okruženju, na 8, 5 km od centra Beograda. Sadrži besplatan bežični internet i klimatizovane smeštajne jedinice sa enterijerom uređenim u starinskom stilu.
    Sobe i apartmani tipa "suite" nude prostor za sedenje i kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon ili terasu.
    U objektu Saga Parad

  • Villa San

    Villa San - Zlatibor

    Smeštena na 200 metara od ski staze Obudovica, vila San nudi apartmane sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan parking. Apartmani sadrže LCD TV-e sa kablovskim kanalima i potpuno opremljene čajne kuhinje. Objekat je okružen borovima i poseduje dvorište sa prostorom za pripremanje roštilja.
    Glavni trg u Zlatiboru, jezero, najbliža prehrambena prodavnica i restoran udaljeni su samo 150 metara od vile San.
    Vila San se na

vila idila vauceri smestaj bela crkva
Pogledajte još

Smeštaj za radnikeNa duži boravak

Utisci posetioca smeštajaOstavljeni komentari

Top smeštajiPreporučujemo smeštaje

Preporučeni smeštajiPosetioci sajta preporučuju

Novi smeštaji na sajtuposlednje upisani

Blog Sobe SmeštajO svemu pomalo

Slike SrbijeObjavite sliku nekog mesta

Tražite smeštaj?Objavite potražnju za smeštajem u željenom mestu u Srbiji

Nemate s kim na odmor ove godine?Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali

akva gold apartmani garetov konak prolom banja
  • Hotel DjERDAN
    Nenad Vidaković, Beograd
    Poslovno sam odseo u smeštaj i iz iskustva kažem da je smeštaj odličan. Svaka preporuka. ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Branka Sretković , Kragujevac
    Najpre nas se dočekala neobicna dobrodošlica, i gostoljubivost domaćina domacim proizvodima. Znaci nije samo komercijala nego ...
  • I&I Premium Apartments
    Jovan Marić , Beograd
    Apartmani su neverovatni, bili smo gosti par puta, sada mi stigao mejl za ocenu, zaslužene sve 10ke!...
  • Hostel Kostić
    Jovana Mitic, Novi Sad
    Sve pohvale za smeštaj ????. Divni ljudi ...
  • Prenoćište u Kikindi
    Tijana Manitasevic Vujcic, Beograd
    Uzivali smo u apartmanu Lala. Vlasnica je jako ljubazna i prijatna. Pored toga sto nam je odgovorila na sve zahteve, iznenadila ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Zlatko Stanišić, Vrbas
    Ne znam šta da kažem, kad je sve bilo fantastično. Najviši mogući nivo. Ljubaznost i predusretljivost domaćina su neopisivi...
  • Apartmani Giovani
    Has Daninela, Lajkovac
    ljubaznost i cistoca su na zavidnom nivou...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Ivana Rogac, Beograd
    Sve pohvale za ljubaznost pre svega ,stan je bio izuzetno cist,opremljen,mirisljav,opremljen apsolutno u detalj sa svim sitnicama...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Bojan Milojevic, Beograd
    Vrlo prijatan i udoban smestaj, cist i uredan. Stan poseduje sve sto je potrebno za samostalan ili boravak sa porodicom. Brz i la...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Maria Kiss, Bec
    Komforan,cist,potpuno opremljen stan.Domacica lpredivna !Cista desetka za smestaj ,preporuka za svakog ko poseti grad Vrbas.Ovd...
Ostali komentari i utisci » smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana Mitic apartmans Nis