Apartmani - sobe - hoteli - privatni smeštaj - vile u Sloveniji

-

Bled apartmani - Bohinj apartmani - Izola apartmani - Portorož apartmani - Koper apartmani


smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Pronađi sobu, apartman ili hotel u Sloveniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite mesto u Sloveniji:
Tražim sobe:    i apartmane:    i hotele:

Rezervacije online za Sloveniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Rooms Jerman

    Rooms Jerman - Bled

    Smeštajni objekat Rooms Jerman nalazi se na 150 metara od Bledskog jezera. Sve smeštajne jedinice nude besplatni bežični internet, balkon i TV sa kablovskim kanalima. U okviru objekta možete kupiti suvenire ili med. Gostima su na raspolaganju ribolov, jahanje i neke adrenalinske aktivnosti u okruženju.
    Svaka smeštajna jedinica sadrži frižider i sopstveno kupatilo sa tušem. Besplatan parking je obezbeđen na licu mesta.
    Lok

  • Rooms Ravnik

    Rooms Ravnik - Bled

    Located in Bohinjska Bela, 3 km from Bled Lake, Rooms Ravnik provides accommodation with a furnished balcony or terrace and free Wi-Fi. Surrounded by garden with seating area, the property also offers free on-site parking.
    All rooms have a cable TV, a wardrobe and a fridge. Private bathrooms provide a shower, a bath and free toiletries. Grocery store can be found 500 metres from the property.
    Guests can enjoy cycling, hiking and mou

  • Rooms Renata

    Rooms Renata - Bled

    Pansion Rooms Renata je smešten na 10 minuta hoda od centra Bleda i na oko 1 km od Bledskog jezera. U ponudi ima besplatan bežični internet i besplatan parking u sklopu objekta.
    Smeštajne jedinice poseduju TV sa satelitskim kanalima. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo opremljeno tušem i fenom za kosu. Dodatne pogodnosti uključuju posteljinu. Studio ima malu čajnu kuhinju.
    Pansion Rooms Renata ima zajedničku kuhinju i vrt

  • Rooms Stojanovič

    Rooms Stojanovič - Bled

    Objekat Stojanovič gleda na okolna brda i smešten je na samo 10 minuta hoda od Bledskog jezera. U ponudi ima smeštajne jedinice sa TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Gosti se mogu opustiti i koristiti pribor za roštilj u bujnom i lepo uređenom vrtu.
    Sve sobe sadrže prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom, dok pojedine imaju plafone sa drvenim panelima. Apartmani uključuju i k

  • The Millhouse Bled

    The Millhouse Bled - Bled

    Pansion Millhouse Bled je, kao što mu ime kaže, preuređena stara vodenica u Ribnu, mirnom seocetu udaljenom 1, 8 km od centra Bleda i čuvenog Bledskog jezera. U ponudi su besplatan bežični internet, besplatno korišćenje bicikala i besplatan privatni parking.
    Prostrane zajedničke prostorije pansiona Millhouse opremljene su u opuštenom i nenametljivom stilu. One uključuju zajedničku trpezariju, salon i kompletno opremljenu kuhin

  • Tourist Farm Pri Biscu

    Tourist Farm "Pri Biscu" - Bled

    Located in a small village of Zasip, near Bled, Tourist Farm "Pri Biscu" features a spacious garden with a shared barbecue and a children’s playground. Free Wi-Fi and free parking are available, while Bled Lake can be reached in 2 km.
    All accommodation units at “Pri Biscu” feature cable TV and a private bathroom with shower. Some have a balcony that provides unique views of the surroundings, while the apartments are equipped with a

  • Viktoria Apartments

    Viktoria Apartments - Bled

    Featuring a private terrace and garden area, Viktoria Apartments is located in Bled. It offers apartments with air conditioning and free WiFi, just 550 metres from Lake Bled.
    All apartments have simple décor and parquet floors throughout. There is 1 bathroom with a shower and a hairdryer. Bed linen and towels are provided.
    In the living area you will find a sofa, flat-screen TV with cable channels, and a dining table, while the ki

  • Vila Alice

    Vila Alice - Bled

    Vila Alice je zaštićena znamenitost iz 19. veka, a nalazi se na samo 180 metara od jezera. Ova luksuzno nameštena i potpuno obnovljena vila okružena je privatnim zaštićenim parkingom i pažljivo uređenim vrtom.
    Objekat gostima nudi elegantno nameštene sobe i bežični internet, koji je dostupan izvan i unutar vile.
    Gosti se mogu opustiti u prostranom dnevnom boravku sa bibliotekom i na terasi sa baštom.

  • Vila Bled

    Vila Bled - Bled

    Vila Bled je smeštena na obali Bledskog jezera i okružena je divnim parkom. Ova vila je nekadašnja rezidencija predsednika Tita. U ponudi ima luksuzan spa centar i besplatan bežični internet.
    Sve prostrane sobe imaju TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i veliko kupatilo sa bade-mantilima i fenom za kosu.
    U restoranu Vile Bled služe se gurmanska jela slovenačke i internacionalne kuhinje. Tokom leta vam je na raspolaganju priva

  • Vila Julija

    Vila Julija - Bled

    Set in Bled, 800 metres from Bled Castle, Vila Julija boasts a terrace and ski storage space. Lake Bled is 1.3 km from the property.
    All units feature a flat-screen TV. There is a seating and/or dining area in some units. There is also a kitchen, fitted with a toaster, refrigerator and stovetop. There is a private bathroom with a bath or shower and a hair dryer in every unit. Bed linen is provided.
    Vila Julija also includes a sun te

  • Vila Mangart

    Vila Mangart - Bled

    Ovaj pansion sa uslugom doručka se nalazi na mirnoj lokaciji, na 5 minuta vožnje od centra Bleda i od živopisnog Bledskog jezera. Vila Mangart ima vrt sa terasom i bar.
    Svaka soba u vili Mangart je uređena u klasičnom stilu, a pojedine sobe nude sopstveno kupatilo. Gosti se takođe mogu opustiti u zajedničkom salonu.
    Tokom boravka gosti mogu rezervisati obilan doručak. Lanč paketi su dostupni na zahtev. Zajednička kuhinja s

  • Vila Mia

    Vila Mia - Bled

    Smeštena na 200 metara od Bledskog jezera, vila Mia gleda na Bledski dvorac i Julijske Alpe. U ponudi su besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Prostrane sobe i apartmani imaju flat-screen HD TV sa kablovskim kanalima, balkon i radni sto. Smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i fenom za kosu.
    Gosti se mogu opuštati u bujnom vrtu vile. Najbliži trgovački centar je udaljen 200 metara, a b

  • Vila Mila

    Vila Mila - Bled

    Set in Bled, 500 metres from Bled Castle, Vila Mila boasts a barbecue and views of the mountains. Lake Bled is 400 metres away. Free private parking is available on site.
    The accommodation is air conditioned and features a seating area. There is also a dining area and a kitchen fitted with a dishwasher, a microwave, and a toaster. A refrigerator and kettle are also featured. There is a private bathroom with a shower and bath robes in eac

  • Vila Sol

    Vila Sol - Bled

    Smeštena u mestu Ribno, Vila Sol se nalazi na 2 km od centra Bleda i njegovog ledničkog Bledskog jezera. Moderni apartmani imaju balkon, TV sa ravnim ekranom i kablovskim kanalima i besplatan bežični internet.
    Sav smeštaj je uređen u romantičnom seoskom stilu i ima deo za sedenje i sopstveno kupatilo. Kuhinja ima posuđe, trpezarijski deo i pribor za pripremu čaja i kafe. Doručak se na zahtev služi u apartmanu.
    Možete kor

  • Vila Ana
    Srdičić Mihajlo, Beograd
    odlična lokacija, uredno i čisto, veliki apartmani sa svim konfortom.Vrlo ljubazan vlasnik i svi koji rade u Vili.Odlična ocena. Srdičić ...
  • Apartma Melita
    Arkady Itkin, Israel
    Just great apartment for the family vacation. Clean, spacious, comfortable, has all needed for long stay. Very quite area. Close to the city center ...
  • Apartmaji Bledea
    Dejan, Beograd
    Bio sam tamo sa porodicom prvi put, zadnji put i nikada više, totalno nekulturni i negostoljubivi a i preskupi! \\\\\\\\\\" I was there with m...
  • Zdravilišče Laško
    Janez, Mozirje
    Izjemno lep in moderen hotel, osebje je zelo prijazno, osebje na masažah je strokovno in dobro ve kaj počne. naša Larica je zelo uživala v bazen...
  • Apartmaji Lia
    j, f
    prijazna lastnica, zelo lep in udoben apartma za ugodno ceno : >...
  • Apartma Stare Bohinj
    tanja bozi?, maribor
    Zares idealna lokacija za družine, saj je omogoćen dostop do save, prostora v okolici hiše je ogromno, kopali smo se v vasi, do Bohinjskega jezer...