Apartmani - sobe - hoteli - privatni smeštaj - vile u Sloveniji

-

Bled apartmani - Bohinj apartmani - Izola apartmani - Portorož apartmani - Koper apartmani


smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Pronađi sobu, apartman ili hotel u Sloveniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite mesto u Sloveniji:
Tražim sobe:    i apartmane:    i hotele:

Rezervacije online za Sloveniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Apartments Torkar

    Apartments Torkar - Bled

    Located in Bled, Apartments Torkar offers self-catering accommodation in a nature surrounding. The property includes free WiFi access and comes with free private parking.
    In the apartments guests will find a flat-screen cable TV and a seating area with a sofa and a fireplace. A kitchenette comes with a fridge, a microwave and a stovetop. A private bathroom comprises a shower, free toiletries and a shower.
    In the garden area guests w

  • Apartments Valant

    Apartments Valant - Bled

    Apartmani Valant su smešteni u Bledu, na 1, 6 km od Bledskog jezera. Ovaj objekat nudi smeštaj za samostalan boravak i vrt sa priborom za pripremu roštilja. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
    Svi apartmani u smeštajnom objektu Valant sadrže prostor za sedenje, sofu na izvlačenje, dobro opremljenu kuhinju sa trpezarijom, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Iz smeštajnih

  • Apartments Vesna

    Apartments Vesna - Bled

    Okružen vrtom sa zelenilom, objekat Vesna je smešten na tihoj lokaciji, na 2 km od Bledskog jezera. U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatan parking, pribor za roštilj i uslugu iznajmljivanja bicikla. Ispred samog objekta nalazi se igralište.
    Svi apartmani sadrže LCD TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Čajne kuhinje su opremljene električnim kuvalom, frižiderom i pločama za kuvan

  • Apartments Vidic

    Apartments Vidic - Bled

    Apartmani Vidic se nalaze na mirnom mestu u selu Zasip, na 2 km od centra Bleda. Udobno namešteni apartmani i sobe zvučno su izolovani i imaju besplatan bežični internet.
    Svaka smeštajna jedinica ima TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju.
    Gosti mogu koristiti opremu za roštilj na terasi. Takođe mogu koristiti prostranu, nameštenu baštu.
    Apartmani Vidič su savr

  • Apartments Vila Cvetka Bled

    Apartments Vila Cvetka Bled - Bled

    Vila Cvetka Bled smeštena je u centru Bleda, na samo 250 metara od Bledskog jezera. U ponudi su apartmani sa kablovskom televizijom i vrtom. Gostima su takođe na raspolaganju besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Smeštajni objekat je okružen zelenilom i nudi pogled na Bledski zamak. Svi apartmani obuhvataju potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo.
    Bled je poznat

  • Apartments Vila Marjetica

    Apartments Vila Marjetica - Bled

    Apartmani Vila Marjetica smešteni su u podnožju Julijskih Alpa, na 5 minuta šetnje od obale Bledskog jezera. Odlikuje ih spoj tradicionalnog i modernog dekora.
    Apartmani nude balkon ili terasu sa pogledom na vrt. Svi apartmani uključuju potpuno opremljenu i modernu kuhinju, trpezariju i deo za sedenje sa prirodnim svetlom i kablovskom televizijom. Kupatila u apartmanima uređena su u različitim bojama i sadrže tuš.
    Na raspola

  • Apartments Villa AnnaMaria

    Apartments Villa AnnaMaria - Bled

    Vila AnnaMaria raspolaže vrtom i nalazi se na 1 km od Bledskog dvorca i jezera. Nudi smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom.
    Apartmani imaju prostor za sedenje sa flat-screen TV-om i CD plejerom. Kupatila sadrže fen za kosu i tuš ili kadu.
    Na raspolaganju vam je i potpuno opremljena kuhinja sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom. Ostale pogodnosti vile obuhvataju ostavu za ski opremu i

  • Apartments Violeta

    Apartments Violeta - Bled

    Set in a newly built family house on the road passing under the historic Bled Castle, Apartments Violeta offers free Wi-Fi and free parking. It is 500 metres from the town centre and the charming promenade surrounding Bled Lake.
    Flat-screen cable TV is featured in all its rooms and apartments, which come with a private bathroom, free towels and bedlinen.
    The local football stadium is just 100 metres away, mini golf can be played 500

  • Apartments Zupančič

    Apartments Zupančič - Bled

    Apartmani Zupančič su smešteni u selu Bohinjska Bela, na samo 3 km od Bleda, na lokaciji koju okružuje netaknuta priroda. U ponudi imaju apartmane za samostalan boravak sa balkonom s kog se pruža pogled na vrt i planinu. Na raspolaganju vam je besplatan bežični internet u sklopu objekta.
    Svi apartmani i studiji se nalaze na tihoj lokaciji. Poseduju potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Sv

  • Apartments-Rooms Kocijancic

    Apartments-Rooms Kocijancic - Bled

    Smešteni na mirnoj lokaciji selu Dindol, na 10 minuta hoda od centra Bleda i jezera, Apartmani-Sobe Kocijančić nude udoban smeštaj sa pogledom na planine.
    Sobe i apartmani sadrže satelitsku televiziju i frižider. Apartmani takođe sadrže kompletno opremljenu kuhinju s trpezarijom.
    Možete ići na planinarenje, penjanje, vožnju bicikla, pecanje, golf i rafting. Na raspolaganju su vam i kanjoning ili vožnja kočijama oko Bled

  • B&B Mlinar Bled

    B&B Mlinar Bled - Bled

    B&B Mlinar Bled is located in Bled, a 10-minute walk from the picturesque lake and the town centre, and offers rooms with free WiFi and cable TV. All rooms have a balcony and every morning a breakfast is served on spot.
    The functionally furnished rooms come with a fridge. They all have a bathroom with a shower and feature either an en-suite toilet or a private external toilet.
    A garden surrounds B&B Mlinar Bled and there’s a ski s

  • B&B Penzion Lukanc

    B&B Penzion Lukanc - Bled

    Located 2 km from the centre of Bled, B&B Penzion Lukanc features a restaurant. Guests can relax on the terrace and have access to the communal garden.
    With a balcony in most units, rooms here come with a TV and some have free WiFi access. Each has a private bathroom equipped with free toiletries and a hairdryer.
    Guests can enjoy their meals at the in-house restaurant. Breakfast is offered daily.
    The shores of Lake Bled are 1.5

  • B&B Tereza

    B&B Tereza - Bled

    Set 250 metres from the centre of Bled and a 5-minute walk from the Bled Lake, B&B Tereza has a 30-year-long family tradition and offers rooms with a balcony and cable TV. Free Wi-Fi and free private parking are provided.
    Rooms here will provide with a wardrobe, desk and a fridge. Featuring a shower, private bathrooms also come with towels and linen. You can enjoy a mountain view from all rooms.
    Within a 250-metre radius you can fin

  • Bajtica Guesthouse

    Bajtica Guesthouse - Bled

    Situated in Bled in the Gorenjska (Upper Carniola) Region, 900 metres from Bled Castle, Bajtica Guesthouse features a children's playground and views of the mountains. Free WiFi is available throughout the property and free private parking is available on site.
    Some units include a seating area to relax in after a busy day. A terrace or balcony are featured in certain rooms. Rooms are fitted with a private or shared bathroom. A flat-scre

  • Bed & Breakfast Tina Bled

    Bed & Breakfast Tina Bled - Bled

    Pansion sa uslugom doručka Tina Bled se nalazi na 9 minuta hoda od centra Bleda i na 4 km od golf terena na Bledu. U ponudi su sobe, studiji i apartmani sa besplatnim bežičnim internetom. U okviru objekta postoji i vrt.
    Sve smeštajne jedinice imaju grejanje, ventilator i TV sa kablovskim kanalima. Takođe sadrže kupatilo sa tušem i fenom za kosu.
    Apartmani i studiji nude kuhinju sa posuđem, električno kuvalo i šporet. Doru

  • Vila Ana
    Srdičić Mihajlo, Beograd
    odlična lokacija, uredno i čisto, veliki apartmani sa svim konfortom.Vrlo ljubazan vlasnik i svi koji rade u Vili.Odlična ocena. Srdičić ...
  • Apartma Melita
    Arkady Itkin, Israel
    Just great apartment for the family vacation. Clean, spacious, comfortable, has all needed for long stay. Very quite area. Close to the city center ...
  • Apartmaji Bledea
    Dejan, Beograd
    Bio sam tamo sa porodicom prvi put, zadnji put i nikada više, totalno nekulturni i negostoljubivi a i preskupi! \\\\\\\\\\" I was there with m...
  • Zdravilišče Laško
    Janez, Mozirje
    Izjemno lep in moderen hotel, osebje je zelo prijazno, osebje na masažah je strokovno in dobro ve kaj počne. naša Larica je zelo uživala v bazen...
  • Apartmaji Lia
    j, f
    prijazna lastnica, zelo lep in udoben apartma za ugodno ceno : >...
  • Apartma Stare Bohinj
    tanja bozi?, maribor
    Zares idealna lokacija za družine, saj je omogoćen dostop do save, prostora v okolici hiše je ogromno, kopali smo se v vasi, do Bohinjskega jezer...