Apartmani - sobe - hoteli - privatni smeštaj - vile u Sloveniji

-

Bled apartmani - Bohinj apartmani - Izola apartmani - Portorož apartmani - Koper apartmani


smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Pronađi sobu, apartman ili hotel u Sloveniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite mesto u Sloveniji:
Tražim sobe:    i apartmane:    i hotele:

Rezervacije online za Sloveniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hostel Hacienda Bled Rooms

    Hostel Hacienda Bled Rooms - Bled

    Smešten u gradu Bledu u Gorenjskoj, hostel Hacienda Bled Rooms nudi smeštaj po pristupačnim cenama. Sve sobe imaju grejanje i balkon. Hotel iznajmljuje ski opremu.
    Sobe hostela Hacienda Bled Rooms imaju jednostavan enterijer i drvene podove. Pojedine imaju deo za sedenje i ormare sa bravom.
    Gosti mogu iznajmiti bicikl u samom hostelu. Takođe mogu da igraju stoni fudbal ili pikado a tu je i terasa za opuštanje. Mini golf teren s

  • Hostel Viktorija

    Hostel Viktorija - Bled

    Just 20 metres from Bled Lake, Hostel Viktorija enjoys a quiet area surrounded by greenery. Only 200 metres from the centre of Bled, it offers rooms with satellite TV. Free Wi-Fi is available in public areas.
    All rooms are equipped with wooden bunk beds and offer garden views. Some feature a private bathroom with shower.
    A restaurant serving local dishes and International cuisine is only 30 metres from the Hostel Viktorija. The near

  • Hotel Astoria

    Hotel Astoria - Bled

    Hotel Astoria je otvoren u maju 2013. godine, nakon opsežnog renoviranja. Smešten je na manje od 5 minuta hoda od Bledskog jezera, bujnog parka i Bledskog zamka. U ponudi ima bar sa letnjom terasom i velnes centar.
    Sve klimatizovane sobe sadrže mini-bar, sef, radni sto i TV sa kablovskim kanalima. Kupatila u sobama opremljena su tušem ili kadom. Besplatan bežični internet dostupan je u sobama i zajedničkim prostorijama.
    Iz re

  • Hotel Golf - Sava Hotels & Resorts

    Hotel Golf - Sava Hotels & Resorts - Bled

    Hotel Golf, deo hotelskog i odmarališnog lanca Sava, smešten je u strogom centru Bleda, na uzdignutoj poziciji sa koje se pruža panoramski pogled na Bled, Bledsko jezero sa Bledskim zamkom i Julijske Alpe. U ponudi ima moderan spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenima. Besplatan bežični internet možete koristiti u zajedničkim prostorijama.
    Sve sobe hotela Golf poseduju klima-uređaj i balkon. Pored toga sadrže TV sa satelitsk

  • Hotel Jelovica

    Hotel Jelovica - Bled

    Hotel Jelovica je smešten u banjskom parku pored Bledskog jezera, u Starom gradu Bleda. Nedaleko od hotela nalazi se konferencijski centar. Hotelski restoran raspolaže letnjom terasom i barom.
    Sobe nude besplatan bežični internet, TV sa kablovskim kanalima, sef i balkon. Sadrže sopstveno kupatilo sa pločicama, opremljeno tušem i fenom za kosu. Na raspolaganju vam je i besplatan parking.
    Velnes centar u hotelu Jelovica obuhvat

  • Hotel Kompas

    Hotel Kompas - Bled

    Hotel Kompas se nalazi u samom centru Bleda, u neposrednoj blizini Bledskog jezera. Smešten je na vrhu brežuljka sa kojeg se pruža predivan panoramski pogled na jezero, na Bledski zamak, na Bledsko ostrvo i na okolne planine.
    Ovaj hotel nudi 95 elegantno uređenih soba sa pogledom na jezero ili na park. Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom za kosu i tušem ili kadom.
    Na raspolaganju su vam takođe TV sa kablovskim kanalima i pretpl

  • Hotel Krim

    Hotel Krim - Bled

    Smešten u centru Bleda, hotel Krim nalazi se na 100 metara od jezera i u blizini sportskog kompleksa. U ponudi su sobe sa balkonom, telefonom i satelitskom televizijom. Moguće je koristiti internet. Objekat poseduje 2 restorana, aperitiv bar i salonski bar.
    Gostima su na raspolaganju zajednički salon sa velikim TV-om, sauna, solarijum i usluge masaže.
    Parking je obezbeđen u okviru objekta.

  • Hotel Park - Sava Hotels & Resorts

    Hotel Park - Sava Hotels & Resorts - Bled

    Hotel Park, deo hotelskog i odmarališnog lanca Sava, smešten je na poziciji sa koje se pruža pogled na Bledsko jezero i Julijske Alpe. U ponudi ima velnes centar sa velikim zatvorenim bazenom, teretanom i sobama za masažu. Besplatan bežični internet možete koristiti u lobiju. Hotel ima i terasu.
    Sobe poseduju privatni balkon, sef, mini-bar i TV sa satelitskim kanalima. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Iz

  • Hotel Ribno

    Hotel Ribno - Bled

    Hotel Ribno Bled okružen je borovom šumom i smešten u živopisnom selu Ribno, na 2, 5 km od centra Bleda. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi panoramski pogled, besplatan bežični internet i sadržaje za aktivnosti na otvorenom, kao što su 5 teniskih terena i teren za odbojku na plaži.
    U ukusnim jelima lokalne i internacionalne kuhinje i raznovrsnim slovenačkim vinima možete uživati u nekom od 3 restorana hotela Ribno Bled. Hotel posed

  • Hotel Savica - Sava Hotels & Resorts

    Hotel Savica - Sava Hotels & Resorts - Bled

    Hotel Savica, koji pripada lancu hotela i odmarališta Sava, nalazi se na svega 250 metara od Bledskog jezera. Gostima nudi besplatan ulazak na bazene i termalne bazene u obližnjem velnes centru Živa, kao i popust na korišćenje sauna. Na raspolaganju vam je besplatan internet.
    Klimatizovane sobe sadrže sef i mini-bar. Pored toga nude sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.
    Ovaj hotel odlikuje ambijent idealan za boravak porodic

  • Hotel Triglav

    Hotel Triglav - Bled

    Otvoren u aprilu 2009. godine nakon opsežnog renoviranja, ovaj hotel sa 4 zvezdice postoji još od 1906. godine. Smešten je na samo 200 metara od Bledskog jezera i u neposrednoj blizini železničke stanice.
    Hotel Triglav Bled nalazi se iznad bledskog veslačkog centra. Stazom kraj jezera možete se prošetati do centra Bleda, koji je udaljen 1, 5 km. Hotel u ponudi ima i besplatan prevoz do centra grada.
    Sve udobne sobe i apartman

  • Hotel Trst - Sava Hotels & Resorts

    Hotel Trst - Sava Hotels & Resorts - Bled

    Hotel Trst, iz lanca hotela i odmarališta Sava, nalazi se pored samog Bledskog jezera. Objekat je udaljen 1, 3 km od srednjovekovnog Bledskog dvorca i nudi panoramski pogled na jezero i okolne planine. Gostima su na raspolaganju sobe sa TV-om.
    Sve sobe obuhvataju sopstveno kupatilo sa kadom. Iz smeštajnih jedinica pruža se pogled na jezero ili na park.
    Svi gosti hotela Trst mogu uživati u termalnom bazenu, saunama i raznim velnes

  • Hotel Vila Bojana

    Hotel Vila Bojana - Bled

    The Hotel Vila Bojana is situated in the centre of Bled, only 200 metres away from Lake Bled. It is easily accessible from the main road.
    Choose from nicely furnished rooms, all featuring a cable TV and free wireless internet access, and start every day at the complimentary breakfast buffet in the dining room.
    The friendly staff will provide you with any information you may need to spend a rewarding stay at the Hotel Vila Bojana.

  • House Klasika

    House Klasika - Bled

    Ovaj pansion u porodičnom vlasništvu smešten je u renoviranoj, 200 godina staroj zgradi u centru Bleda, na samo 400 metara od Bledskog jezera. U sali za doručak, koja ima plafone sa lukovima, služi se obilan doručak na bazi švedskog stola. Klima-uređaj i besplatni čaj i kafa na raspolaganju su u svakoj sobi.
    Sve sobe u pansionu House Klasika poseduju balkon i besplatan bežični internet. Pored toga, sobe imaju sopstveno kupatil

  • Hrominc Guest House

    Hrominc Guest House - Bled

    Pansion u porodičnom vlasništvu Hrominc poseduje salu za doručak sa terasom koja gleda na dolinu. Nudi takođe balkon, kablovsku televiziju i besplatan bežični internet u svim smeštajnim jedinicama.
    Pansion je smešten u seocetu Selo pri Bledu, na 15 minuta hoda od Bledskog jezera i na oko 2 km od Bleda. U okviru objekta na raspolaganju vam je besplatan parking.
    Na Bledskom jezeru mogu se organizovati vožnje kajaka, a u splav

  • Vila Ana
    Srdičić Mihajlo, Beograd
    odlična lokacija, uredno i čisto, veliki apartmani sa svim konfortom.Vrlo ljubazan vlasnik i svi koji rade u Vili.Odlična ocena. Srdičić ...
  • Apartma Melita
    Arkady Itkin, Israel
    Just great apartment for the family vacation. Clean, spacious, comfortable, has all needed for long stay. Very quite area. Close to the city center ...
  • Apartmaji Bledea
    Dejan, Beograd
    Bio sam tamo sa porodicom prvi put, zadnji put i nikada više, totalno nekulturni i negostoljubivi a i preskupi! \\\\\\\\\\" I was there with m...
  • Zdravilišče Laško
    Janez, Mozirje
    Izjemno lep in moderen hotel, osebje je zelo prijazno, osebje na masažah je strokovno in dobro ve kaj počne. naša Larica je zelo uživala v bazen...
  • Apartmaji Lia
    j, f
    prijazna lastnica, zelo lep in udoben apartma za ugodno ceno : >...
  • Apartma Stare Bohinj
    tanja bozi?, maribor
    Zares idealna lokacija za družine, saj je omogoćen dostop do save, prostora v okolici hiše je ogromno, kopali smo se v vasi, do Bohinjskega jezer...