Smeštaj u gradovima

Pansionski, polupansionski smestaj?

Obično rezervišem pansionski smeštaj.
Obično rezervišem polupansionski smeštaj.
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - kupujem hranu
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - spremam hranu
Ukucajte pojam koji tražite:
Kucajte naziv Grada, Planine, Banje, Jezera:

Rezervacije online za Srbiju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hostel Marvel

    Hostel Marvel - Niš

    Hostel Marvel je smešten u Nišu, na 5 minuta vožnje od centra grada i na 10 km od autoputa A1. Nudi smeštajne jedinice sa klima-uređajem i grejanjem.
    Sve sobe i spavaonice opremljene su ormanom i uključuju korišćenje zajedničkog kupatila sa fenom za kosu. Peškiri i posteljina su obezbeđeni.
    Gostima je na raspolaganju zajednička kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom. Ponuda hostela obuhvata takođe zajednički

  • Hostel My House

    Hostel My House - Niš

    Hostel My House smešten je u Nišu, na 1, 8 km od Niške tvrđave i na 2, 5 km od centra grada. U ponudi ima besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Većina soba sadrži klima-uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Hostel takođe raspolaže zajedničkim dnevnim boravkom i vrtom sa priborom za roštilj.
    Osoblje hostela My House može vam uz doplatu iznajmiti bicikl ili organizovati aerodromski p

  • Hotel Aleksandar

    Hotel Aleksandar - Niš

    Hotel Aleksandar se može pohvaliti panoramskim pogledom na Niš i nalazi se na samo 4 minuta od centra grada. U ponudi ima 3 restorana, besplatan obezbeđeni parking i besplatan bežični internet.
    Restorani služe vešto pripremljenu lokalnu i internacionalnu kuhinju kako unutra, tako i na terasi, koja se nalazi kraj otvorenog bazena.
    Aleksandar nudi sobe i apartmane sa mini-barovima, klima-uređajima i radnim stolovima.
    Uži

  • Hotel Consul

    Hotel Consul - Niš

    Smeštaj Consul se nalazi na mirnom i tihom mestu u centru Niša. Nudi moderno dizajnirane sobe sa klima-uređajem i besplatnim bežičnim internetom. Raspolaže snek barom i kafeom u okviru objekta.
    Sve smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i radni sto. Moderno dizajnirana kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su tuš kabinom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.
    Od smeštaja C

  • Hotel Eter

    Hotel Eter - Niš

    Hotel Eter se nalazi u Nišu i raspolaže barom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.
    Određene smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje, u kojem se možete opustiti. Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo. Pored flat-screen TV-a, na raspolaganju su vam bade-mantili, papuče i besplatan toaletni pribor.
    Recepcija radi non-stop, a u blizini hotela pronaći

  • Hotel Extra Lion MD

    Hotel Extra Lion MD - Niš

    Hotel Extra Lion MD nudi besplatan parking i smešten je pored glavnog puta u Donjoj Vrežini kod Niša, na samo 2 km od autoputa. U ponudi su klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom. Ispred samog objekta nalazi se autobusko stajalište.
    Sve sobe sadrže garderober i kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Osoblje recepcije vam je non-stop na raspolaganju i može organizovati usluge pra

  • Hotel Linda

    Hotel Linda - Niš

    Hotel Linda se nalazi na samo 5 minuta vožnje od kulturne znamenitosti Niške tvrđave. Gosti mogu besplatno koristiti bežični internet i parking sa video nadzorom.
    Sve sobe u hotelu Linda su jednostavno uređene i imaju klima-uređaj, brodski pod i balkon. Pored toga, sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i kupatilo.
    Objekat nudi usluge pranja i peglanja veša i recepciju otvorenu non-stop. Pored toga na raspol

  • Hotel Niski Cvet

    Hotel Niski Cvet - Niš

    Smešten kraj reke Nišave, ovaj moderni hotel nudi klimatizovane sobe s besplatnim bežičnim internetom, besplatnim privatnim parkingom i pogledom na Nišku tvrđavu. Hotel poseduje restoran.
    Sve sobe u hotelu Niški Cvet opremljene su kablovskom televizijom, minibarom i elektronskim sefom. U svakoj sobi se nalazi radni sto, a tu je i kupatilo s kadom i fenom za kosu. Apartmani tipa "suite" imaju i zaseban dnevni boravak.
    Hotel im

  • Hotel Sole

    Hotel Sole - Niš

    Butik hotel Sole smešten je u samom centru Niša i nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, elegantan bar i trpezariju u kojoj se svakog dana služi doručak na bazi švedskog stola. Svim gostima je na raspolaganju parking sa video-nadzorom.
    Sve sobe su moderno uređene i sadrže TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.
    Usluge hotela Sole

  • Hotel Svetlost

    Hotel Svetlost - Niš

    Hotel Svetlost nalazi se u mirnom naselju Donje Vlase, 5 km južno od Niša. Raspolaže otvorenim bazenom i restoranom, a nudi klimatizovane sobe sa balkonom, besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.
    Sve sobe imaju mini-bar, kablovsku televiziju i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i papučama.
    Tipični srpski specijaliteti i internacionalna kuhinja služe se u restoranu hotela Svetlost kao i na baštenskoj terasi

  • Hotel Tami Residence

    Hotel Tami Residence - Niš

    Ovaj hotel sa 4 zvezdice u Nišu, na samo 2, 5 km od starog gradskog jezgra, nudi besplatan pristup bežičnom internetu i sobe sa satelitskom televizijom. Parking je besplatan, a u okviru hotela nalazi se restoran na otvorenom.
    Prostrane, svetle sobe hotela Tami Residence imaju kablovsku televiziju i radni sto. Sva njihova sopstvena kupatila imaju bade-mantile i papuče.
    Gosti mogu besplatno koristiti hotelski otvoreni bazen. Na ras

  • Imper I.M.D. Bed and Breakfast

    Imper I.M.D. Bed and Breakfast - Niš

    Pansion sa uslugom doručka Imper I.M.D. smešten je u Nišu, na samo 200 metara od centralnog trga Kralja Milana. U ponudi ima besplatan parking i klimatizovane sobe, opremljene besplatnim bežičnim internetom i LCD TV-om sa kablovskim kanalima.
    Svaka soba sadrži radni sto i sopstveno kupatilo. Gosti mogu koristiti zajedničku kuhinju, koja uključuje frižider, ploče za kuvanje, rernu i posuđe.
    Doručak se služi u prostoru za

  • La Belle Epoque

    La Belle Epoque - Niš

    Novootvoreni pansion La Belle Epoque nalazi se u Nišu. Udaljen je 700 metara od centra i nudi bar i nameštenu terasu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
    Sve sobe su klimatizovane i sadrže flat-screen TV i radni sto. Kupatila u sobama sadrže tuš i besplatan toaletni pribor.
    Brojni restorani i barovi nalaze se u blizini, a gradski park smešten je preko puta ulice. Sportski centar sa teniskim terenima, zatv

  • Laguna Lux Guest House

    Laguna Lux Guest House - Niš

    Pansion Laguna Lux nalazi se na 200 metara od centra grada Niša. Nudi živopisno uređene sobe. Sve sobe su klimatizovane i sadrže besplatan bežični internet, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i mini-bar.
    Osvežavajuća pića su vam na raspolaganju u baru pansiona Laguna. Brojni barovi, kafići i restorani nalaze se u centru grada. Glavna šoping zona nalazi se na maloj pešačkoj udaljenosti.
    Gosti mogu da posete staru Niš

vila idila vauceri smestaj bela crkva
Pogledajte još

Smeštaj za radnikeNa duži boravak

Utisci posetioca smeštajaOstavljeni komentari

Top smeštajiPreporučujemo smeštaje

Preporučeni smeštajiPosetioci sajta preporučuju

Novi smeštaji na sajtuposlednje upisani

Blog Sobe SmeštajO svemu pomalo

Slike SrbijeObjavite sliku nekog mesta

Tražite smeštaj?Objavite potražnju za smeštajem u željenom mestu u Srbiji

Nemate s kim na odmor ove godine?Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali

akva gold apartmani garetov konak prolom banja
  • Apartman "LION"
    Lidija, Popović
    Sve preporuke ...
  • Hotel DjERDAN
    Nenad Vidaković, Beograd
    Poslovno sam odseo u smeštaj i iz iskustva kažem da je smeštaj odličan. Svaka preporuka. ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Branka Sretković , Kragujevac
    Najpre nas se dočekala neobicna dobrodošlica, i gostoljubivost domaćina domacim proizvodima. Znaci nije samo komercijala nego ...
  • I&I Premium Apartments
    Jovan Marić , Beograd
    Apartmani su neverovatni, bili smo gosti par puta, sada mi stigao mejl za ocenu, zaslužene sve 10ke!...
  • Hostel Kostić
    Jovana Mitic, Novi Sad
    Sve pohvale za smeštaj ????. Divni ljudi ...
  • Prenoćište u Kikindi
    Tijana Manitasevic Vujcic, Beograd
    Uzivali smo u apartmanu Lala. Vlasnica je jako ljubazna i prijatna. Pored toga sto nam je odgovorila na sve zahteve, iznenadila ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Zlatko Stanišić, Vrbas
    Ne znam šta da kažem, kad je sve bilo fantastično. Najviši mogući nivo. Ljubaznost i predusretljivost domaćina su neopisivi...
  • Apartmani Giovani
    Has Daninela, Lajkovac
    ljubaznost i cistoca su na zavidnom nivou...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Ivana Rogac, Beograd
    Sve pohvale za ljubaznost pre svega ,stan je bio izuzetno cist,opremljen,mirisljav,opremljen apsolutno u detalj sa svim sitnicama...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Bojan Milojevic, Beograd
    Vrlo prijatan i udoban smestaj, cist i uredan. Stan poseduje sve sto je potrebno za samostalan ili boravak sa porodicom. Brz i la...
Ostali komentari i utisci » smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana Mitic apartmans Nis