Smeštaj u gradovima

Pansionski, polupansionski smestaj?

Obično rezervišem pansionski smeštaj.
Obično rezervišem polupansionski smeštaj.
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - kupujem hranu
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - spremam hranu
Ukucajte pojam koji tražite:
Kucajte naziv Grada, Planine, Banje, Jezera:

Rezervacije online za Srbiju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Le Palace Apartments

    Le Palace Apartments - Niš

    Apartmani Le Palace su smešteni u modernoj zgradi u centru Niša, na svega 50 metara od parka Čair. Smeštajne jedinice su klimatizovane, a gosti mogu besplatno koristiti obezbeđen privatni parking.
    Sve jedinice u smeštajnom objektu Le Palace obuhvataju besplatan bežični internet i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Imaju takođe radni sto i mini-bar ili frižider. U kupatilima se nalaze toaletni pribor i fen za kosu.
    Pe

  • Lira Inn

    Lira Inn - Niš

    Objekat Lira Inn nalazi se u centru Niša i poseduje restoran i terasu. U ponudi je klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Čuvena Ćele-kula udaljena je 2 km.
    Sobe imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i prostor za sedenje. Sopstvena kupatila opremljena su tušem i besplatnim toaletnim priborom.
    Objekat Lira Inn poseduje vrt i zajednički salon. U okviru objekta postoji besplatan parking.
    Niška tvr

  • Main Street Apartments

    Main Street Apartments - Niš

    Apartmani Main Street nalaze se u centru Niša, na samo 400 metara od Glavnog trga i nekoliko glavnih znamenitosti. U ponudi je klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Besplatan parking je dostupan na zahtev.
    Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima i kuhinju ili čajnu kuhinju sa trpezarijom. Pojedine smeštajne jedinice imaju namešten balkon sa pogledom na grad.
    U okviru objekta na raspolaganju

  • Naissus Apartment

    Naissus Apartment - Niš

    Set in the centre of Niš, just 100 metres from the Railway Station, Naissus Apartment provides air conditioning and free WiFi. The church of Saborna Crkva and the Town Museum are within a short walk away.
    The apartment consists of a living room with a sofa seating and a flat-screen TV, in addition to the fully equipped kitchen with dining area. Featuring a shower, private bathroom comes with a hairdryer and a washing machine.
    A gro

  • Panorama Lux

    Panorama Lux - Niš

    Hotel Panorama Lux nalazi se visoko iznad grada Niša i može se pohvaliti veličanstvenim pogledom, besprekornom uslugom i prostranim, elegantno uređenim sobama.
    Hotel je smešten na samo 5 minuta vožnje od centra grada, a ipak u mirnoj i tihoj okolini. Narodno pozorište, čuveni park i sporski centar Čair, takođe se nalaze u blizini.
    Poznato lečilište Niška banja udaljena je samo 10 km. Gostima je na raspolaganju besplatan

  • Prenociste Sunce

    Prenociste Sunce - Niš

    Prenoćište Sunce se nalazi u Nišu, na samo 2 minuta hoda od brojnih prodavnica, restorana, kafea i barova. Svi studiji i apartmani imaju kuhinju ili čajnu kuhinju, sopstveno kupatilo i kablovsku televiziju. Bežični internet je besplatan.
    Pojedine vrste smeštaja sadrže klima-uređaj i trpezariju. Usluge pranja i peglanja veša su dostupne na zahtev. Sve smeštajne jedinice u prenoćištu Sunce imaju drvene podove i živopisno oboj

  • Rooms 018

    Rooms 018 - Niš

    Renoviran 2013. godine, objekat 018 smešten je u centru Niša i nudi klimatizovane smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom. Iza samog objekta na raspolaganju vam je besplatan parking. Objekat se nalazi na nekoliko koraka od šetališta pored Nišave i na manje od 100 metara od Niške tvrđave. Saborna crkva je udaljena 500 metara.
    Smeštajne jedinice u objektu 018 sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i potpuno o

  • Royal Apartments

    Royal Apartments - Niš

    Smeštajni objekat Royal nalazi se u mirnom okruženju, na samo 900 metara od Niške tvrđave. Raspolaže klimatizovanim smeštajnim jedinicama sa besplatnim bežičnim internetom. U neposrednoj blizini objekta možete pronaći parkove.
    Studiji nude flat-screen TV sa kablovskim kanalima i čajnu kuhinju sa električnim kuvalom i frižiderom. Kupatila u smeštajnim jedinicama sadrže tuš kabinu, fen za kosu, papuče i besplatan toaletni

  • Royal Square Apartments

    Royal Square Apartments - Niš

    Apartman Stan na Dan namenjen je samostalnom boravku i nudi besplatan bežični internet. Smešten je u Nišu, na 100 metara od centra grada i glavne trgovačke oblasti.
    Ovaj apartman ima opremljenu kuhinju sa rernom, frižiderom i trpezarijom. Prostor za sedenje u apartmanu obuhvata sofu i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Kupatilo sadrži tuš, fen za kosu i mašinu za pranje veša, dok se sa balkona pruža pogled na grad.
    U

  • Studios Stanković

    Studios Stanković - Niš

    Studiji Stanković nalaze se u centru Niša. U ponudi su smeštajne jedinice za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na grad. Do železničke stanice se stiže za 8 minuta hoda, a smeštajni objekat nudi besplatan parking.
    Studiji obuhvataju kombinovan dnevni boravak/spavaću sobu sa 3 kreveta za po jednu osobu, čajnu kuhinju i deo za sedenje. Gostima je takođe na raspolaganju tuš i toalet. Smeštajne jedi

  • Sweet Hostel Nis

    Sweet Hostel Nis - Niš

    Hostel Sweet Niš smešten je na 5 minuta hoda od glavnog gradskog trga i Niške tvrđave. U ponudi ima klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i zajednički dnevni boravak.
    Sve smeštajne jedinice uređene su u vedrim zelenim nijansama. Pojedine smeštajne jedinice imaju dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom i prostor za sedenje sa sofom. Na raspolaganju vam je sopstveno ili zajedničko kupatilo sa fenom za ko

  • The Garden Hostel

    The Garden Hostel - Niš

    Hostel Garden se nalazi na mirnoj lokaciji, na 1, 5 km od centra Niša. Nudi sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Gosti se mogu opustiti u velikom zajedničkom vrtu, koji ima pribor za roštilj i prostor za sedenje. Niška tvrđava je udaljena 2 km.
    Sve sobe su smeštene u prizemlju. Pojedine sadrže sopstveno kupatilo, klima-uređaj i TV sa kablovskim kanalima.
    Gostima je na raspolaganju potpuno opremljena zajednička kuhinja s

  • The Only One Apartment

    The Only One Apartment - Niš

    Smešten u zgradi iz 1880. godine, The Only One Apartment nalazi se u gradu Nišu. Klimatizovane sobe imaju drvene podove, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i besplatan bežični internet.
    Smeštaj je udoban, uključuje prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i papučama. Električno kuvalo za vodu takođe vam je na raspolaganju.
    The Only One Apartment nudi recepciju koja radi non-stop, kao i uslugu hemijskog č

  • The Only One Suites

    The Only One Suites - Niš

    Hotel Only One Suites se nalazi na samo 200 metara od centra Niša. Nudi individualno uređene apartmane tipa "suite" sa klima-uređajem i flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima. Na raspolaganju su besplatan bežični internet i besplatan obezbeđeni privatni parking.
    Svi apartmani tipa "suite" su elegantni i imaju podove od tvrdog drveta. Sadrže prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i papučama. U pogodnost

vila idila vauceri smestaj bela crkva
Pogledajte još

Smeštaj za radnikeNa duži boravak

Utisci posetioca smeštajaOstavljeni komentari

Top smeštajiPreporučujemo smeštaje

Preporučeni smeštajiPosetioci sajta preporučuju

Novi smeštaji na sajtuposlednje upisani

Blog Sobe SmeštajO svemu pomalo

Slike SrbijeObjavite sliku nekog mesta

Tražite smeštaj?Objavite potražnju za smeštajem u željenom mestu u Srbiji

Nemate s kim na odmor ove godine?Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali

akva gold apartmani garetov konak prolom banja
  • Apartman "LION"
    Lidija, Popović
    Sve preporuke ...
  • Hotel DjERDAN
    Nenad Vidaković, Beograd
    Poslovno sam odseo u smeštaj i iz iskustva kažem da je smeštaj odličan. Svaka preporuka. ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Branka Sretković , Kragujevac
    Najpre nas se dočekala neobicna dobrodošlica, i gostoljubivost domaćina domacim proizvodima. Znaci nije samo komercijala nego ...
  • I&I Premium Apartments
    Jovan Marić , Beograd
    Apartmani su neverovatni, bili smo gosti par puta, sada mi stigao mejl za ocenu, zaslužene sve 10ke!...
  • Hostel Kostić
    Jovana Mitic, Novi Sad
    Sve pohvale za smeštaj ????. Divni ljudi ...
  • Prenoćište u Kikindi
    Tijana Manitasevic Vujcic, Beograd
    Uzivali smo u apartmanu Lala. Vlasnica je jako ljubazna i prijatna. Pored toga sto nam je odgovorila na sve zahteve, iznenadila ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Zlatko Stanišić, Vrbas
    Ne znam šta da kažem, kad je sve bilo fantastično. Najviši mogući nivo. Ljubaznost i predusretljivost domaćina su neopisivi...
  • Apartmani Giovani
    Has Daninela, Lajkovac
    ljubaznost i cistoca su na zavidnom nivou...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Ivana Rogac, Beograd
    Sve pohvale za ljubaznost pre svega ,stan je bio izuzetno cist,opremljen,mirisljav,opremljen apsolutno u detalj sa svim sitnicama...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Bojan Milojevic, Beograd
    Vrlo prijatan i udoban smestaj, cist i uredan. Stan poseduje sve sto je potrebno za samostalan ili boravak sa porodicom. Brz i la...
Ostali komentari i utisci » smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana Mitic apartmans Nis