Smeštaj u gradovima

Pansionski, polupansionski smestaj?

Obično rezervišem pansionski smeštaj.
Obično rezervišem polupansionski smeštaj.
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - kupujem hranu
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - spremam hranu
Ukucajte pojam koji tražite:
Kucajte naziv Grada, Planine, Banje, Jezera:

Rezervacije Hotela online za Srbiju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Putnik

    Hotel Putnik - Novi Sad

    Ovaj hotel sa 3 zvezdice smešten je na centralnoj lokaciji u Novom Sadu, u blizini Dunavskog parka i raznovrsnih restorana i prodavnica. Nudi besplatan pristup internetu, besplatan parking i elegantne sobe sa mini-barom.
    Hotel Putnik je obnovljen 2010. godine. U blizini je leve obale Dunava, preko puta Petrovaradinske tvrđave.
    Restoran služi jela lokalne i internacionalne kuhinje, praćena velikim izborom visokokvalitetnih vina.<

  • Hotel Radmilovac

    Hotel Radmilovac - Beograd

    Okružen zelenilom i smešten na tihoj lokaciji u Vinči, hotel Radmilovac nudi restoran i sobe sa sopstvenim kupatilom. Besplatan bežični internet dostupan je u pojedinim sobama. Centar Beograda je udaljen 14 km.
    Uređene u toplim nijansama, sve sobe sadrže radni sto i garderober. Kupatila u sobama opremljena su tušem i fenom za kosu.
    Beogradski aerodrom Nikola Tesla nalazi se na 35 km od hotela Radmilovac. Usluga aerodromskog

  • Hotel Radović

    Hotel Radović - Kragujevac

    Hotel Radović je smešten direktno na Državnom putu 212. U ponudi ima à la carte restoran sa letnjom terasom i klimatizovane sobe sa mini-barom, besplatnim bežičnim internetom i besplatnim parkingom. Centar Kragujevca je udaljen 5 km.
    U sklopu hotela možete koristiti faks i aparate za fotokopiranje i skeniranje. Usluge peglanja i prevoza mogu se organizovati na zahtev, a hotel Radović nudi i sefove.
    Autobuska stanica se nalaz

  • Hotel Raj

    Hotel Raj - Novi Pazar

    Hotel Raj je smešten u Rajčinovićima, na oko 6 km od centra Novog Pazara. U ponudi ima zatvoreni bazen i spa i velnes centar. Pored toga nudi besplatan bežični internet u celom objektu i besplatan privatni parking.
    Sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima i radni sto. Sopstvena kupatila opremljena su tušem, fenom za kosu, besplatnim toaletnim priborom i bade-mantilima. Iz svih soba pruža se pogled na vrt.
    U restoranu hote

  • Hotel Rex

    Hotel Rex - Beograd

    Hotel Rex je smešten na Savskom vencu, u četvrti sa brojnim ambasadama i državnim ustanovama. Nalazi se na samo 1, 5 km od pešačke Knez Mihailove ulice u starom jezgru Beograda, Beogradskog sajma i Kongresnog centra Sava.
    Klimatizovane sobe imaju velike i svetle prozore, kupatila sa pločicama i drvene podove. Nude besplatan bežični internet i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Hotel raspolaže besplatnim parkingom.
    Hotel

  • Hotel Royal

    Hotel Royal - Kraljevo

    Hotel Royal je okružen zelenilom i nalazi se na manje od 1 km od centra grada, na mirnoj obali reke Ibar. Poseduje veliki vrt sa fontanama i terasom sa raznobojnim biljkama.
    Sve sobe nude TV sa kablovskim kanalima i DVD plejer, klima-uređaj i besplatan bežični internet. Pojedine sobe imaju namešten balkon i kupatilo sa tušem ili hidromasažnom kadom.
    Hotel Royal nudi 2 restorana srpske kuhinje, od kojih 1 ima terasu za obroke

  • Hotel Royal Club

    Hotel Royal Club - Kragujevac

    Hotel Royal Club smešten je na 500 metara od centra Kragujevca. Nudi besplatno korišćenje garaže i bežičnog interneta. Sobe su klimatizovane i opremljene flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima.
    Uređene u svetlim nijansama, sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i peškirima. Sadrže takođe mini-bar, orman i radni sto. Doručak se služi svakog dana.
    Recepcija hotela Royal Club radi non-stop. Najbl

  • Hotel Royal Drina

    Hotel Royal Drina - Mali Zvornik

    Ovaj hotel se nalazi na reci Drini, u centru Malog Zvornika. Hotel Royal Drina nudi besplatan bežični internet i elegantan restoran Jezero, koji služi srpske specijalitete.
    Sobe hotela Royal Drina Mali Zvornik imaju klasičan dekor i elegantne drvene podove. Sve sobe imaju TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa hidromasažnom kadom ili tušem.
    Kontinentalni doručak je na raspolaganju od 07:00 do 10:00 časova. Kafa, lagana jela

  • Hotel Royal Spa

    Hotel Royal Spa - Banja Koviljača

    Okružen netaknutom prirodom, hotel Royal Spa smešten je u centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Hotel raspolaže klimatizovanim sobama i apartmanima sa besplatnim bežičnim internetom. Prostrani park sa bujnim zelenilom nalazi se pored samog hotela.
    Velnes sadržaji uključuju bazen, parno kupatilo, finsku i rusku saunu, 3 prostorije za masažu i fitnes centar.
    Sve smeštajne jedinice sadrže LCD TV sa satelitskim

  • Hotel Sajam

    Hotel Sajam - Novi Sad

    Hotel Sajam se nalazi u blizini Novosadskog sajma, na 2 km od centra grada. U ponudi ima komforne i renovirane smeštajne jedinice sa mini-barom i bežičnim internetom.
    Restoran Zlatna medalja može da primi do 300 osoba, u nekoliko sala. U njemu se služe ukusna jela domaće i internacionalne kuhinje, a takođe raspolaže velikom letnjom baštom i kafićem.
    Hotel Sajam ima parking sa video nadzorom i obezbeđenje. Na raspolaganju

  • Hotel Sax Balkan

    Hotel Sax Balkan - Dimitrovgrad

    Smešten u centru Dimitrovgrada, hotel Sax Balkan je na samo 2 km od bugarske granice. Sadržaji obuhvataju restoran sa letnjom terasom i bar. Sobe imaju besplatan bežični internet.
    Hotelske sobe imaju sopstveno kupatilo, kablovsku televiziju i sopstveni balkon. Sve sobe su opremljene radnim stolom, a na plafonima imaju drvene panele. Većina ima i klima-uređaj.
    Evropska ruta E80 prolazi na samo 800 metara od hotela, a recepcija

  • Hotel Skala

    Hotel Skala - Beograd

    Hotel Skala se nalazi u centru Zemuna, na 50 metara od pozorišta Madlenianum i 10 minuta vožnje od centra Beograda i aerodroma. Sadrži klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom.
    Sve sobe hotela Skala sadrže privatno kupatilo, parket, televizor sa ravnim ekranom i minibar. Rum servis vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, a možete koristiti i usluge hemijskog čišćenja, pranja i peglanja veša.
    Srpski specijalite

  • Hotel Slodes

    Hotel Slodes - Beograd

    Hotel Slodes je deo velnes centra Slodes i raspolaže zatvorenim bazenom i fitnes centrom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
    Sobe su klimatizovane i opremljene mini-barom i flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima. Nude sopstveno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Dodatne pogodnosti uključuju prostor za sedenje i pay-per-view kanale. Pojedine sobe sadrže hidromasa

  • Hotel Sole

    Hotel Sole - Niš

    Butik hotel Sole smešten je u samom centru Niša i nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, elegantan bar i trpezariju u kojoj se svakog dana služi doručak na bazi švedskog stola. Svim gostima je na raspolaganju parking sa video-nadzorom.
    Sve sobe su moderno uređene i sadrže TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.
    Usluge hotela Sole

vila idila vauceri smestaj bela crkva
Pogledajte još

Smeštaj za radnikeNa duži boravak

Utisci posetioca smeštajaOstavljeni komentari

Top smeštajiPreporučujemo smeštaje

Preporučeni smeštajiPosetioci sajta preporučuju

Novi smeštaji na sajtuposlednje upisani

Blog Sobe SmeštajO svemu pomalo

Slike SrbijeObjavite sliku nekog mesta

Tražite smeštaj?Objavite potražnju za smeštajem u željenom mestu u Srbiji

Nemate s kim na odmor ove godine?Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali

akva gold apartmani garetov konak prolom banja
  • Apartman "LION"
    Lidija, Popović
    Sve preporuke ...
  • Hotel DjERDAN
    Nenad Vidaković, Beograd
    Poslovno sam odseo u smeštaj i iz iskustva kažem da je smeštaj odličan. Svaka preporuka. ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Branka Sretković , Kragujevac
    Najpre nas se dočekala neobicna dobrodošlica, i gostoljubivost domaćina domacim proizvodima. Znaci nije samo komercijala nego ...
  • I&I Premium Apartments
    Jovan Marić , Beograd
    Apartmani su neverovatni, bili smo gosti par puta, sada mi stigao mejl za ocenu, zaslužene sve 10ke!...
  • Hostel Kostić
    Jovana Mitic, Novi Sad
    Sve pohvale za smeštaj ????. Divni ljudi ...
  • Prenoćište u Kikindi
    Tijana Manitasevic Vujcic, Beograd
    Uzivali smo u apartmanu Lala. Vlasnica je jako ljubazna i prijatna. Pored toga sto nam je odgovorila na sve zahteve, iznenadila ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Zlatko Stanišić, Vrbas
    Ne znam šta da kažem, kad je sve bilo fantastično. Najviši mogući nivo. Ljubaznost i predusretljivost domaćina su neopisivi...
  • Apartmani Giovani
    Has Daninela, Lajkovac
    ljubaznost i cistoca su na zavidnom nivou...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Ivana Rogac, Beograd
    Sve pohvale za ljubaznost pre svega ,stan je bio izuzetno cist,opremljen,mirisljav,opremljen apsolutno u detalj sa svim sitnicama...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Bojan Milojevic, Beograd
    Vrlo prijatan i udoban smestaj, cist i uredan. Stan poseduje sve sto je potrebno za samostalan ili boravak sa porodicom. Brz i la...
Ostali komentari i utisci » smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana Mitic apartmans Nis