Smeštaj u gradovima

Pansionski, polupansionski smestaj?

Obično rezervišem pansionski smeštaj.
Obično rezervišem polupansionski smeštaj.
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - kupujem hranu
Obično rezervišem smeštaj bez hrane - spremam hranu
Ukucajte pojam koji tražite:
Kucajte naziv Grada, Planine, Banje, Jezera:

Rezervacije Hotela online za Srbiju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Kole

    Hotel Kole - Čačak

    Featuring free WiFi, a restaurant and a terrace, Hotel Kole offers pet-friendly accommodation in Čačak, 43 km from Kragujevac. Guests can enjoy the on-site restaurant. Free private parking is available on site.
    The rooms come with a private bathroom. For your comfort, you will find free toiletries and a hair dryer. A flat-screen TV with satellite channels is featured.
    There is a 24-hour front desk at the property.
    Banja is 9

  • Hotel Kragujevac

    Hotel Kragujevac - Kragujevac

    Hotel Kragujevac je kompletno renoviran 2013. godine. Smešten je u pešačkoj zoni grada, a u ponudi ima elegantno uređene sobe i apartmane tipa "suite" sa besplatnim bežičnim internetom. Ponuda uključuje doručak na bazi švedskog stola i besplatan parking. Hotelski restoran ima veličanstven pogled koji se pruža sa njegove terase na 8. spratu.
    U sklopu hotela se nalazi diskoteka. Stanica javnog prevoza nalazi se direktno ispred o

  • Hotel Kraljevi Čardaci

    Hotel Kraljevi Čardaci - Kopaonik

    Hotel Kraljevi Čardaci je smešten u Nacionalnom parku Kopaonik, na lokaciji koju okružuje priroda. U ponudi ima savremeno uređene sobe i apartmane tipa "suite", moderan spa centar i restoran u kome se služe jela tradicionalne srpske kuhinje i jela internacionalne kuhinje. Nalazi se na 5, 5 km od ski staza.
    Udobne i moderno uređene sobe poseduju prostor za sedenje, radni sto i brodski pod. Sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanali

  • Hotel Lama

    Hotel Lama - Kragujevac

    Hotel Lama nudi jednostavno uređene sobe sa besplatnim bežičnim internetom i nalazi se u mirnom predgrađu Kragujevca. Okružen je velikim uređenim vrtom i poseduje terasu sa prostorom za sedenje.
    Sve moderne sobe u hotelu Lama klimatizovane su i uključuju kablovsku televiziju i mini-bar.
    Hotel Lama je udaljen manje od 3 km od centra Kragujevca. Crkva Svetog Save nalazi se na nešto više od 5 minuta šetnje. Od hotela do Velik

  • Hotel Lane

    Hotel Lane - Sjenica

    Featuring free WiFi and a restaurant, Hotel Lane offers accommodation in Sjenica, 44 km from Novi Pazar. Guests can enjoy the on-site restaurant. Free private parking is available on site.
    All rooms include a TV with cable channels. A terrace or balcony are featured in certain rooms. Every room comes with a private bathroom equipped with a bath or shower and shower. Extras include slippers and free toiletries. A flat-screen TV is offered

  • Hotel Lav

    Hotel Lav - Beograd

    Smešten u Zemunu, hotel Lav nudi savremen smeštaj i lokalnu kuhinju u svom restoranu. Na raspolaganju su vam besplatan bežični internet i parking. Centar Beograda je udaljen na oko 10 minuta vožnje.
    Opremljene modernim nameštajem, svaka soba i apartman su klimatizovani i imaju TV sa satelitskim kanalima. Svako kupatilo je opremljeno toaletnim priborom.
    Gosti mogu uživati u mnoštvu specijaliteta sa roštilja u restoranu Gurma

  • Hotel Lider S

    Hotel Lider S - Vrnjačka banja

    Hotel Lider S se nalazi u Vrnjačkoj Banji i poseduje restoran. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Hotel je udaljen 15 km od Manastira Ljubostinja.
    Sve klimatizovane sobe poseduju TV i balkon. Kupatila u sobama su opremljena tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Iz soba se pruža pogled na vrt. Dodatne pogodnosti obuhvataju mini-bar i prostor za sedenje.
    Hotel Lider S nudi recepciju koja radi

  • Hotel Linda

    Hotel Linda - Niš

    Hotel Linda se nalazi na samo 5 minuta vožnje od kulturne znamenitosti Niške tvrđave. Gosti mogu besplatno koristiti bežični internet i parking sa video nadzorom.
    Sve sobe u hotelu Linda su jednostavno uređene i imaju klima-uređaj, brodski pod i balkon. Pored toga, sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i kupatilo.
    Objekat nudi usluge pranja i peglanja veša i recepciju otvorenu non-stop. Pored toga na raspol

  • Hotel Lux

    Hotel Lux - Zaječar

    Hotel Lux nudi à la carte restoran i pogled na okolne planine Stol i Deli Jovan. Klimatizovane smeštajne jedinice u hotelu uključuju satelitsku televiziju i besplatan bežični internet. Hotel je smešten na tihoj lokaciji, na samo 10 metara od autobuske stanice na putu E771, koji povezuje Zaječar i Negotin.
    Sve kompaktne smeštajne jedinice imaju drvene podove i uglavnom drveni nameštaj. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena

  • Hotel Master

    Hotel Master - Novi Sad

    Hotel Master se nalazi u poslovnom kvartu, pored Novosadskog sajma. Nudi savremen smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i lokalne poslastice u svom restoranu. U neposrednoj blizini hotela nalaze se razne prodavnice i restorani.
    Sve sobe su prostrane i uređene modernim nameštajem. Sadrže LCD TV, klima-uređaj i mini-bar.
    Kafe-poslastičarnica hotela Master služi veliki izbor alkoholnih pića, bezalkoholna pića i kolače.<

  • Hotel Mediteraneo

    Hotel Mediteraneo - Novi Sad

    Hotel Mediteraneo je smešten na tihoj lokaciji u blizini Dunavskog parka u centru Novog Sada. U ponudi ima prostrane, klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom.
    Hotel se nalazi u tihoj ulici koja pripada glavnoj pešačkoj zoni grada, na svega par minuta hoda od većine znamenitosti i direktno preko puta reke u odnosu na Petrovaradinsku tvrđavu. Hotel Mediteraneo nudi uslugu aerodromskog prevoza i

  • Hotel Milikic

    Hotel Milikic - Kraljevo

    Located in Kraljevo, 50 km from Kopaonik, Hotel Milikic features free WiFi access and free private parking. Guests can enjoy the on-site bar.
    Every room at this hotel is air conditioned and features a TV. A terrace or balcony are featured in certain rooms. Each room is equipped with a private bathroom with a bath and bidet, with free toiletries provided.
    Vrnjacka Banja is 17 km from Hotel Milikic, while Kragujevac is 35 km away.

  • Hotel Milmari Resort

    Hotel Milmari Resort - Kopaonik

    Odmaralište sa spa centrom Milmari nudi elegantno uređene sobe sa klima-uređajem i besplatnim bežičnim internetom. U ponudi je zatvoreni bazen i à-la-carte restoran. Objekat se nalazi na 6 km od centra Kopaonika.
    Sve sobe i apartmani tipa "suite" nude namešteni balkon, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i frižider. Kupatila u sobama sadrže tuš kabinu i besplatan toaletni pribor. Apartmani takođe imaju kuhinju sa trpezarijom

vila idila vauceri smestaj bela crkva
Pogledajte još

Smeštaj za radnikeNa duži boravak

Utisci posetioca smeštajaOstavljeni komentari

Top smeštajiPreporučujemo smeštaje

Preporučeni smeštajiPosetioci sajta preporučuju

Novi smeštaji na sajtuposlednje upisani

Blog Sobe SmeštajO svemu pomalo

Slike SrbijeObjavite sliku nekog mesta

Tražite smeštaj?Objavite potražnju za smeštajem u željenom mestu u Srbiji

Nemate s kim na odmor ove godine?Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali

akva gold apartmani garetov konak prolom banja
  • Apartman "LION"
    Lidija, Popović
    Sve preporuke ...
  • Hotel DjERDAN
    Nenad Vidaković, Beograd
    Poslovno sam odseo u smeštaj i iz iskustva kažem da je smeštaj odličan. Svaka preporuka. ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Branka Sretković , Kragujevac
    Najpre nas se dočekala neobicna dobrodošlica, i gostoljubivost domaćina domacim proizvodima. Znaci nije samo komercijala nego ...
  • I&I Premium Apartments
    Jovan Marić , Beograd
    Apartmani su neverovatni, bili smo gosti par puta, sada mi stigao mejl za ocenu, zaslužene sve 10ke!...
  • Hostel Kostić
    Jovana Mitic, Novi Sad
    Sve pohvale za smeštaj ????. Divni ljudi ...
  • Prenoćište u Kikindi
    Tijana Manitasevic Vujcic, Beograd
    Uzivali smo u apartmanu Lala. Vlasnica je jako ljubazna i prijatna. Pored toga sto nam je odgovorila na sve zahteve, iznenadila ...
  • VILA BOROVI ZLATAR
    Zlatko Stanišić, Vrbas
    Ne znam šta da kažem, kad je sve bilo fantastično. Najviši mogući nivo. Ljubaznost i predusretljivost domaćina su neopisivi...
  • Apartmani Giovani
    Has Daninela, Lajkovac
    ljubaznost i cistoca su na zavidnom nivou...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Ivana Rogac, Beograd
    Sve pohvale za ljubaznost pre svega ,stan je bio izuzetno cist,opremljen,mirisljav,opremljen apsolutno u detalj sa svim sitnicama...
  • Stan na dan CENTAR Vrbas
    Bojan Milojevic, Beograd
    Vrlo prijatan i udoban smestaj, cist i uredan. Stan poseduje sve sto je potrebno za samostalan ili boravak sa porodicom. Brz i la...
Ostali komentari i utisci » smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana Mitic apartmans Nis